Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Všečkaj se

December je čas velikih pričakovanj in posledično velikih razočaranj, težkih trenutkov, včasih pretežkih, da bi jih zmogli premagati sami.

Zato se združujemo za lepe besede in objeme, ki lahko včasih reši marsikatero dušo. Da ne bomo sami z solzami v očeh klikali po računalniku se združimo v KOLOSEJU 16.12.2015 ob 18 uri.

Predavatelji  Dr.Aleksander Šinigoj, Marko Skubic, Barbka Špruk, Brigita Žurej, Jernej Žurej in Andrej Sekirnik nam bodo pomagali, da si pričaramo Decembrsko vzdušje. Da bomo spustili težka čustva in lahki šli v novo leto . Vsak zase bomo težko naredili spremembo, če ne bomo nič naredili. Če pa naredimo enkrat malo drugače in se združimo, pa lahko dobimo drugačne rezultate. Kdo ve, morda pa ravno tu srečate sorodno dušo, prijatelja, ki vas bo še dolgo spremljal v vašem življenju. Če smo samo doma, se ne more nič spremeniti. Spremembe pridejo, ko mi naredimo nekaj drugače. In pa, da bo nekaj drugače, da se bomo videli v ŽIVO, pridite v Ljubljano v KOLOSEJ.

Uro in pol bomo poslušali modrosti in zgodbe ljudi, kako so si v življenju pomagali, da so prišli bližje tistemu delu sebe, ki jim je pomagalo, da so iz svojih luknjic zlezli ven in zasijali.

V tem se bomo našli vsi in zagotovo nam bo pomagalo, da bomo sami stopili še eno stopničko višje, premagali en strahec, ki nas drži na mestu.

Zdaj ko to pišem sem sam in zelo si želim, da bi imel okoli sebe ljudi kot ste vi…..

Verjamem da, se tudi marsikdo od vas počuti tako, zato pridimo in si povejmo, da nismo sami.

 

Naprošamo vas, da vašo udeležbo sporočite zaradi rezervacije sedežev, preko
email; brigita.zurej@gmail.com ali preko 031 876 193
email; vseckaj-se@vseckajsevzivo.com ali preko 030 335 184

Cena vstopnice za dogodek je 5 EUR. Vstopnice lahko kupite od 17,00 dalje v Koloseju pri prijavnem pultu. 

 

Oglejte si tudi