Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

POSAMEZNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V ŠAHU ZA LETO 2017

POSAMEZNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V ŠAHU ZA LETO 2017

 

Šahovski klub Komenda je v soboto 21. 1. 2017 in v nedlejo 22. 1. 2017 uspešno izvedel POSAMEZNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE ZA MLADE IGRALCE ZA LETO 2017. Tekmovanje je potekalo v dvorani Prostovoljnega gasilskega društva v Komendi. Nastopli je 42 igralcev v sedmih skupinah. Tekmovanje je bilo kvalifikacija za državnoprvenstvo mladih. Udeležba je bila malo manjša, ker je Šahovska zveza odprla državno prvenstvo za mlade, ki imajo FIDE rating.

V skupini deklic do 8 let je zmagala Inti MAČEK (ŠK Komenda), 2. mesto je osvojila Aneja Lapanje (oš Nove Jarše).

V skupini dečkov do 8 let je zmagal Tilen TISAJ (ŠK Komenda), 2. mesto je osvojil Filip Omladič Klanjšček (ŠK Komenda), 3. mesto Nik Lavrinc (oš Nove Jarše), itd.

V skupini deklic do 10 let je zmagala Taja GUID (ŠK Ljubljana - DUOL), 2. mesto je osvojila Jerneja Grošelj (ŠD Domžale), 3. mesto Jasna Premk (ŠK Komenda), itd.

V skupini dečkov do 10 let je zmagal Rudi OLENIK ČAMPA (ŠD Domžale), 2. mesto je osvojil Jernej Zidar (ŠK Komenda), 3. mesto Martin Perme (ŠK Komenda), itd.

V skupini deklic do 12 let je zmagala Luna SRAKA (ŠK En Passant), 2. mesto je osvojila Elma Halilovič (ŠK Komenda).

V skupini dečkov do 12 let je zmagal Simon PREMK (ŠK Komenda), 2. mesto je osvojil Jernej Vidmar (oš Škofljica), 3. mesto Maks Lajovic (ŠD Mengeš – Trzin).

V skupini dečkov do 14 let je zmagal Simon TRUSSEVICH (ŠK Ljubljana - DUOL), 2. mesto je osvojil Matej Mlakar (ŠK Komenda), 3. mesto Krištof Tomac (ŠK Ljubljana - DUOL), itd.

V skupini mladink in mladincev je zmagal Maj MARKOŠEK (ŠK Komenda), 2. mesto je osvojil Domen Tisaj (ŠK Komenda), 3. mesto Klara Vidmar (ŠK Komenda), itd.

Zahvaljujemo se Prostovoljnemu gasilskemu društvu Komenda, da nam je omogočilo izvesti tekmovanje v njihovih prostorih.

 

Franc POGLAJEN

Oglejte si tudi