Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Aktivnosti v sklopu obeležitve 100 letnic prve svetovne vojne

Lokalni turistični ponudniki so se danes, na povabilo Občine Kobarid, Fundacije Poti miru v Posočju, Kobariškega muzeja in  LTO Sotočja - TIC Kobarid, udeležili informativnega sestanka glede obeležitev 100 letnic prve svetovne vojne in s tem promocije krajev, kjer je ta potekala.

 

Maša Klavora iz Fundacije Poti miru v Posočju in Jože Šerbec iz Kobariškega muzeja sta predstavila  že začete in planirane aktivnosti, Tatjana Humar iz LTO Sotočja – TIC Kobarid  pa je ponudnike seznanila s projektom T - LAB ter možnostjo predstavitve turističnih paketov in drugih aktivnosti na spletnih straneh in v drugih promocijskih materialih.

Na sestanku je Gorazd Skrt, vodja predstavništva SPIRIT v Milanu, ponudnikom predstavil vključitev SPIRITA v zgodbo 1.svetovne vojne, prisotnost in promocijo na sejmih, sodelovanje z agencijami ter druge promocijske aktivnosti vezane na obeležitev 100 letnic prve svetovne vojne.

 

Predstavitvam je sledila odprta debata, na kateri je bilo podanih veliko dobrih idej, ki bodo v pet letnem obdobju obeležitve 100 letnic prve svetovne vojne nedvomno našle svoj prostor v tej zgodbi.

 

Ponudniki, ki se še niste vključili v mrežo projekta T - LAB in bi se želeli vključiti, vabljeni v TIC Kobarid, kjer vam bodo z veseljem podali podrobnejše informacije.

Oglejte si tudi