Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
12°C
PET.
23°C
9°C
Oceni objavo

Mednarodni turnir Alpe Adria v OŠ Preserje

Zadnjo septembrsko nedeljo je v Osnovni šoli Preserje potekal mednarodni turnir Alpe Adria v organizaciji NTK Preserje. Sodelovalo je 45 igralcev in igralk. Čeprav je turnir mednarodni, so se ga tokrat udeležili le slovenski klubi.
Mladi, perspektivni igralci namiznega tenisa so turnir pričeli že ob deseti uri dopoldne. Fantje in dekleta so se pomerili v štirih starostnih kategorijah in sicer do deset, dvanajst, petnajst in devetnajst let. Za domači klub se je pomerilo šest igralk in igralcev. Odličji za NTK Preserje sta osvojili Kristina Kete in sicer srebrno v kategoriji do devetnajst let, ter Bartolovič Ana bronasto v kategoriji do petnajst let.

 

Na turnirju je sodelovalo deset slovenskih namiznoteniških klubov, med katerimi so tudi NTK Kranj, NTK Logatec, NTK Ilirija, NTK Krka in drugi. Sicer je to 1. turnir Alpe Adria v letošnjem igralskem letu, zato je bila udeležba manjša.

Tekom leta pa se bodo drugod po Sloveniji organizirali tudi drugi turnirji, na katerih želimo igralcem iz Preserja čim več lepih dosežkov.

 

Eva Povirk

Oglejte si tudi