Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
21°C
4°C
Oceni objavo

Pomladno povabilo in Zeleni vikend v Hostlu pod Voglom in Koči Suha

Zima se je poslovila in narava v Bohinju je vidno oživela. In narava je tu res čudovita!
Temperatura vode še ni primerna za sproščeno uživanje, je pa primerna za skok do adrenalinskih višav. V Hostlu pod Voglom je možno najeti kanuje in kolesa. Za tiste z nekaj izkušnjami, je že možen spust po kanjonu Jerečice ali z rafti po reki Savi Bohinjki.

 

V pomladnem času, ko je v gorah še dovolj snega in je  za neizkušene gornike neprimerno za obisk visokogorja, naše goste vabimo v odkrivanje v tem letnem času res lepe doline s kolesi ali peš.

 

Pomladna dobrodošlica v Hostlu pod Voglom in v Koči Suha je brezplačna izposoja koles za goste, ki pri nas bivajo vsaj tri noči. Ponudba velja v mesecu aprilu.

 

V soboto,18. aprila, smo izvedli že šesto akcijo Zelenega vikenda v Bohinju. Akcija pomeni, da gosti, ki na ta datum pridejo v Bohinj, pomagajo ponudnikom namestitev pri urejanju okolice in vsesplošnem čiščenju Bohinja. Kot vsako leto, so tudi letos v Hostel Pod Voglom prišli nadobudni udeleženci naturističnega društva iz Ljubljane in nam pomagali pri urejanju okolice.

 

Ponagajalo nam je vreme, ampak nas ni ustavilo. Smeti je bilo vsega skupaj za eno manjšo vrečko - očitno se poznajo že vse prejšnje akcije, pa tudi ozaveščenost gostov v Bohinju je velika, da ne smetijo vsepovsod.

 

Po končani akciji smo se vsi dobili v našem Hostlu - tudi ostali udeleženci; nastanjeni po ostalih nastanitvah po Bohinju in se okrepčali z izredno dobro joto. Zabaval nas je harmonikar.

 

Hvala Turizmu Bohinj za organizacijo in največja zahvala udeležencem akcije Zeleni vikend v Bohinju - brez vas akcije ne bi bilo. Na povezavi si lahko ogledate PP prestavitev našega dogodka.

 

V maju pa bomo z našo športno ponudbo že v polnem teku. Ob pestri športni ponudbi vam nudimo tudi okrepčilo, kosilo ali piknik zunaj ob lepem vremenu. Za več informacij ali rezervacijo nas kontaktirajte po e-pošti info@pac.si.

Oglejte si tudi