Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Nov promocijski video Bleda

Nova pridobitev Bleda je poletni turistični promocijski video o Bledu. Izdelala ga je skupina mladih fantov z Bleda in okolice, ki se predstavljajo pod skupnimi imenom Vizualist. Rožle Bregar, Gašper Kocijančič, Tadej Gorzeti, Aljaž Lukan in Žiga Čikič so video ustvarjali dobro leto dni. Zaradi milih zim bo na "celoletni" produkt potrebno še malo počakati. Zaenkrat je na spletni strani www.bled.si objavljen poletni promocijski video o Bledu, ki bo za širšo javnost prvič predvajan tudi na slovesnosti ob občinskem prazniku,10. aprila ob 18. uri. Vabljeni k ogledu!

Na Turizmu Bled smo se v lanskem letu odločili, da naročimo nov  promocijski film. Želeli smo nov, svež pristop k turistični ponudbi in podobi Bleda, zato smo se odločili za sodelovanje z mlado in profesionalno ekipo, združeno v skupino Vizualist.

 

Ekipa mladih, ambicioznih ustvarjalcev avdio-video produkcije, z odličnim smislom za detajle ter občutkom za prikazovanje sicer »vsakdanjih« slik, ki skozi njihovo delo dobijo težo, nam je postregla z izdelkom, s katerim smo zelo zadovoljni. V veliko veselje nam je, da je bil v prvem tednu predvajanja na spletu zelo lepo sprejet. Žal pa nam v letu in pol vreme ni omogočilo zimskih panoramskih posnetkov, zato bo film narejen in predstavljen v dveh delih. Pravzaprav bi priloženo poletno verzijo lahko zaključili z besedami »se nadaljuje«.

 

Skupina Vizualist deluje že od leta 2008. Člane povezuje želja po prikazovanju gibljivih slik, obogatenih z zvokom na drugačen, svojevrsten način, kar jim vsekakor dobro uspeva. Njihova dela so privlačna, celovita in unikatna. Sami pravijo: »Radi smo drugačni, zato so drugačni tudi naši izdelki«.

 

Večji video projekti, s katerimi se lahko pohvalijo,  so sodelovanje pri dokumentarno – igranem filmu Sfinga, videospot za Siddharto – Narava, promocijski film za Camping Šobec in še bi lahko naštevali. Aktivni so tudi v grafičnem oblikovanju in pri večjih fotografskih projektih. Kot pravijo sami: »Za nami je že več kot 120 avdiovizualnih izdelkov, okoli 30 grafičnih izdelkov, 43 spletnih strani in več kot 100 fotografskih projektov, objavljenih v več kot 30 različnih medijih, tako doma, kot v tujini.« Ekipo sestavljajo: Rožle Bregar – direktor fotografije, vodja ekipe; Gašper Kocjančič – režiser, montažer, oblikovalec luči; Aljaž Lukan – snemalec in oblikovalec zvoka; Tadej Gorzeti – producent, projektni vodja in Žiga Čikič – asistent.

Blejski film prikazuje naravne lepote Bleda in njegove okolice. Svetovljanski iskalci raznolikosti in lepote, sprostitve in inspiracije, spokojnosti in športnih izzivov bodo tu našli nešteto možnosti. Osupljiva narava, obsežna ponudba različnih športov, sproščujoča atmosfera, kulturne prireditve in zabava – vse to je naše vabilo gostom in obiskovalcem k aktivnemu odkrivanju »podobe raja«.

Film si lahko  lahko ogledate na povezavi:

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qwwfwhg-mG0

Oglejte si tudi