Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
12°C
ČET.
20°C
14°C
Oceni objavo

Delavnica 'Izzivi mladim' v Ajdovščini!

Na trgu dela imajo prednosti tisti posamezniki, ki so zavzeti za doseganje rezultatov, znajo sprejemati odgovornosti, so sposobni dela v timu ter znajo učinkovito obvladovati svoje delo in čas. Delavnice, s pomočjo katerih si lahko mladi pridobijo konkurenčno prednost na trgu dela, izvaja Javna agencija SPIRIT Slovenija. V Ajdovščini bo delavnica 'Izzivi mladim' potekala med 3. in 11. septembrom v Mladinskem centru in hotelu v Palah.

Z udeležbo na delavnicah 'Izzivi mladim' lahko udeleženci pridobijo znanje in izkušnjo inoviranja poslovnih procesov pod strokovnim mentorstvom, dostop do vodstev ambicioznih podjetij in mreženje z ostalimi proaktivnimi udeleženci.

Delavnica je namenjene mladim med 15. in 29. letom, traja en teden, namenjena je spodbujanju mladih k ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti ter razvijanju spretnosti, ki vplivajo na osebni in poklicni razvoj posameznika. Hkrati podjetja, ki zagotovijo konkretne izzive, stopijo v stik z mladimi, ki bodo morda postali del njihovega kolektiva in lahko pridobijo nove, sveže ideje za rešitev omenjenih izzivov. Delavnico izvajajo izkušeni mentorji iz sveta podjetništva.

rl

Oglejte si tudi