Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

V Prečni generalka tekmo

30.3.2017 je DU Prečna prevzel vlogo organizatorja in izvajalca generalne tekme v pikadu: ženske-moški, pred glavno tekmo, ki jo organizira PZDU in sicer ženske v Škocjanu moški v Šentjerneju, kdaj bo še naknadno obvestilo.
Pred prostori DU Prečna se je zbralo veliko število upokojencev in sicer 16 ekip DU ženske in 19 ekip DU moški, nakar se je po nagovoru in obrazložitvi poteka tekmovanja, ki ga je podal g. Šulc s samim tekmovanjem tudi pričelo.
Članom DU Žužemberk ženske-moški tokrat sreča ni bila naklonjena. Ženske posamično od DU Žužemberk 19. mesto Magdalena Alenka Andrijanić, 25. mesto Vlasta Jaklič, 48. mesto Cvetka Kocjančič in 62. mesto Alojzija Mačerol Sambolec od skupno 64 tekmovalk. Ekipno ženske so zasedle 14. mesto od 16. ekip s točkami 2237.
Moški posamično 40. mesto Mihael Mohorčič, 45. mesto Jože Jaklič, 66. mesto Ludvik Kocjančič in 69. mesto Jole Andrijanić od skupno 74 tekmovalcev. Ekipno je DU žužemberk zasedel 18. zadnje mesto 2055 točkami.
Najboljši trije posamično med ženskami in moškimi so dobili medalje v trajno last, najboljše tri ekipe pa pokale v trajno last.  Seveda pa člani DU Žužemberk upajo, da bo na pokrajinskem tekmovanju dosti bolje.
Jole Adrijanić

Oglejte si tudi