Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Občni zbor konjerejskega društva Semič na Blatniku

24.1.2015 so bili suhokranjski konjerejeci povabljeni na redni občni zbor konjerejskega društva Semič na Blatniku.
Tradicionalno vsako leto se suhokranjski konjerejci udeležujejo rednega občnega zbora kojerejskega društva Semič, ki je potekal v koči na Blatniku.

Ker je bilo ravno v tem času na Plešiviči druženje konjenikov z okroglo obletnico, sta se občnega zbora na Blatniku po pooblastilu precednika društva, udeležila člana Jole in Alenka, ter seveda prisotne na zboru tudi v imenu suhokranjskih konjerejcev  pozdravila.

Redni občni zbor je potekal v prijetnem vzdušju, med katerim je vodstvo podalo poročilo o preteklem delu, ter načrte za leto 2015. Seveda sta bila na zboru tudi županja Semiča in podžupan občine Črnomelj, ki sta nas počastila z nekaj vspodbudnimi besedami .

Med gosti so poleg članov konjerejskega društva Suha krajina bili tudi člani konjerejskega društva Gombišče.

Zaključek ob topli malici, dobri belokranjski kapljici in kramljanju je potekal pozno v večerne ure, zunaj pa nas je razveselila zima z novo pošljko snega, ki pa se ni obdržal ter povzorčal težav na vozišču ob odhodu domov.

Seveda so bili belokranjske konjerejci povabljeni na  občni zbor konjerejskega društva Suha krajina ki bo  31.1.2015 v gostišču Župančič v Žužemberku

Oglejte si tudi