Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
16°C
10°C
Oceni objavo

Radi delamo dobro 2015

Že tretje leto zapored, podjetje Mercator v stotih sosedskih prodajalnah Mercator po vsej Sloveniji izvaja vseslovenski projekt "Radi delamo dobro". Vabljeni k glasovanju za vaše najljubše društvo. Svoj glas lahko oddate v izbrani prodajalni tudi na Dvoru od 1. do 30. aprila 2015, tako, da vržete žeton v za to pripravljeno glasovalno skrinjico.
Kako poteka glasovanje?

V času od 1. aprila do 30. aprila 2015 bo  v stotih izbranih Mercatorjevih prodajalnah po celi Sloveniji potekalo prav posebno glasovanje. V teh prodajalnah do konca aprila ob vsakem nakupu prejmete poseben žeton, s katerim lahko oddate svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. Za Mercatorjevo donacijo se v marketu Dvor potegujejo Prostovoljno gasilsko društvo Dvor, Društvo kmečkih žena Suha krajina Žužemberk in Osnovna šola Žužemberk – Vrtec Žužemberk.Svoj glas lahko oddate v izbrani  prodajalni tudi na Dvoru  od 1. do 30. aprila 2015, tako, da vržete žeton v za to pripravljeno glasovalno skrinjico.

 

Žetoni se zbirajo v posebnih glasovalnih skrinjicah, ki so nameščene v teh izbranih Mercatorjevih prodajalnah.

 

Ob zaključku glasovanja bodo društva prejela Mercatorjevo donacijo,glede na število prejetih glasov, sredstva pa namenila za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo.

Donacije

  1. Prvouvrščeno društvo bo prejelo donacijo v višini 1.000 EUR.
  2. Drugouvrščeno društvo bo prejelo darilno kartico Mercator v višini 200 EUR.
  3. Tretjeuvrščeno društvo bo prejelo darilno kartico Mercator v višini 100 EUR.

Pomagajte izbrati najboljšega kandidata ! Vaš glas šteje.

Oglejte si tudi