Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

Novi kmetijski svetovalec za območje občine Žužemberk je g. Stane Glač

Župan Jože Papež je 12. 8. 2021 sprejel kmetijske svetovalne delavce Odbora izpostave KGZS Trebnje. Po 14 letih svetovalnega dela na področju kmetijstva za območje Občine Žužemberk, se je kmetijski svetovalki ge. Poloni Seničar izpolnila dolgoletna želja, da bi kmetijsko svetovalno delo nadaljevala v svojem domačem kraju v Sevnici. Z 12. 8. 2021 tako zaključuje delo terenske kmetijske svetovalke na Izpostavi Trebnje in ga bo nadaljevala na Izpostavi v Sevnici. Z jutrišnjim dnem, 13. 8. 2021, bo delo terenskega kmetijskega svetovalca, ki bo pokrival območje Občine Žužemberk, nadaljeval g. Stane Glač.

Župan Jože Papež se je ob tej priložnosti ge. Poloni Seničar iskreno zahvalil za njeno požrtvovalnost in pripravljenost, ki jo je vedno izkazovala za kmetijstvo naše občine, prav tako pa je izrekel dobrodošlico novemu kmetijskemu svetovalcu g. Stanetu Glaču, ki sicer prihaja iz sosednje občine. Župan je še poudaril, da je bila dosedanja kmetijska svetovalka izredno priljubljena, saj so bili kmetje z njo izredno zadovoljni.

Tudi ga. Polona Seničar se je najlepše zahvalila za sodelovanje z občino in prijaznost. Povedala je, da se je vselej trudila po najboljših močeh in poskušala pomagati vsakemu, ki je rabil njeno pomoč in svetovanje ter pomoč svetovalne službe.

Tako ge. Poloni Seničar, kakor tudi novemu svetovalcu g. Stanetu Glaču in vodji izpostave ge. Ani Moder želimo vse dobro in veliko uspeha pri nadaljnjem delu na področju kmetijstva.

besedilo in fotografija: spletna stran občine Žužemberk

Na fotografiji od leve proti desni so župan Jože Papež, g. Stane Glač, ga. Polona Seničar in ga. Zdenka Kramar)

Oglejte si tudi