Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

S profesionalno nego in aparatom M3 do čvrste in sijoče kože v poletje!

Nastopila je dolgo pričakovana pomlad in sedaj je pravi čas, da svojo kožo očistimo vseh nečistoč, jo osvežimo in pomladimo. Ob vsakodnevni domači negi je zelo priporočljivo obiskati kozmetični salon ali wellness. V Idili, Wellness&Spa centru v Termah Zreče, strokovno usposobljeno osebje pri tretmajih uporablja profesionalne proizvode kozmetik Sothys in Pevonia Botanica, s katerimi izvajamo nege za vse tipe kože in za vsak žep. Od tistih osnovnih neg in površinskim čiščenjem, pa do neg z globinskim čiščenjem ali anti-age učinki. Za dosego najboljših rezultatov uporabljamo aparate, ki učinkovito pripomorejo k vrhunski negi. Tako se lahko kot prvi hotelski wellness v Sloveniji pohvalimo z najnovejšim aparatom M3, ki z osmimi različnimi nastavki na naraven in popolnoma neboleč način izboljšajo strankino izkušnjo pri kozmetičarki in že po eni negi dajo vidne rezultate na koži.


KOZMETIČARKA PRIPOROČI NASTAVEK NA PODLAGI ANALIZE STANJA KOŽE

Eden izmed nastavkov, ki je primeren za popolnoma vsak tip kože je kisik. S kisikom in pravilnim serumom damo koži potrebne sestavine, ji damo svežino in jo prezračimo. Aparat M3 ima tudi dva možna nastavka pilinga: ultrazvočni piling je primeren za kožo po 21. letu. S tem pilingom odstranimo odmrle celice na površini kože in jo posvetlimo. Drugi piling je mikrodermoabrazija ali nam bolj poznandiamantni piling. Ta je še posebej priporočljiv na prehodu letnih časov (pomlad, jesen) in pozimi. Piling ima dve funkciji: nastavek z nežnim vakumom stimulira tvorbo elastina, ki je pomemben faktor pri čvrsti koži; glavica z diamantki pa nežno »brusi« kožo, odstranjuje odmrle celice in jo osveži. Poleg čiste in sijoče kože pa velik poudarek dajemo temu, da je koža čvrsta in napeta. Čeprav se tega začnemo zavedati šele v zrelejših letih, pa je pomembno, da skrbimo za svojo kožo še pred prvimi gubicami. Nastavek mezoterapije je primeren za kožo od 20. do nekje 50. leta starosti oziroma kot preventiva pred prvimi znaki staranja. Z omenjenim nastavkom dosežemo, da določen serum prodre globoko v kožo, potuje po kanalih do usnjice, kar je globje, kot če bi serum nanašali le ročno. Ravno zato so učinki nege veliko boljši. Po negi z mezoterapijo je koža navlažena, tonus kože pa izboljšan.

Ko so gubice že vidne, pa koža potrebuje še dodatno nego, ki jo izvedemo z nastavkom radiofrekvence. Pri radiofrekvenci segrevamo tkivo, s čemer stimuliramo proizvodnjo kolagenskih vlaken, kar pomeni, da poskrbimo za učvrstitev kože. Stranke imajo že po enem tretmaju občutek liftinga. Za dolgoročne rezultate priporočamo 6-8 tretmajev v razmiku enega tedna. Takšno kuro lahko ponovimo dvakrat letno. Radiofrekvenca je eden izmed nastavkov, ki ga lahko poleg obraza uporabimo tudi na telesu. Ponavadi se osredotočimo na najbolj kritične predele (trebuh, stegna, zadnjica, podlahti, …). Učinek je enak kot pri negi obraza, torej učvrstitev kože.Na telesu je možno izvajati tudi dermomasažo. Ta deluje kot nežen vakum, ki pospešuje limfni sistem, razbija maščobne celice, zmanjša viden celulit in učvrsti kožo. Z aparatom M3 lahko torej izvedemo nego, ki da dodano vrednost osnovni negi, delu človeških rok. Rezultat nege je nahranjena, čista in sijoča koža.


Z NEGO MORAMO NADALJEVATI TUDI DOMA

Po negi pri kozmetičarki pa moramo z rednim čiščenjem in negovanjem kože nadaljevati tudi doma. V Idili, Wellness&Spa centru Vam ponujamo širok nabor produktov profesionalnih kozmetik Sothys in naravne kozmetike Pevonia Botanica, da bo Vaša nega doma čimbolj učinkovita. Pri obema so na voljo produkti za različne tipe kože: pilingi, čistilna mleka, toniki, serumi in kreme. Najprimernejši produkt glede na Vaš tip kože pa Vam bo priporočila naša kozmetičarka. Poleg kozmetičnih izdelkov pa so za čisto in lepo kožo zelo pomembni pravilna prehrana, pitje zadostnih količin vode in telesna aktivnost. Slednja bo poskrbela za učvrstitev mišic, za izboljšan tonus kože in njen sijaj. NAMIG: V Termah Zreče se lahko še do maja udeležite vodenih skupinskih vadb ali pa se skozi vse leto odločite za vadbo v fitnesu. Pripravite svojo kožo na prihajajoče sončne dni in nas obiščite v Termah Zreče, Idili, Wellness&Spa centru Za vse informacije in rezervacie smo Vam na voljo vsak dan med 9.00 in 21.00 uro ali na številki: 03 757 63 44.

Oglejte si tudi