Logo MojaObčina.si

Zreče

DANES
19°C
-3°C
JUTRI
22°C
1°C
Deli
1641

TOD STRANICE NA ČISTILNI AKCIJI

V soboto 7. aprila nam je bil dan naklonjen, da smo lahko nemoteno izvedli čistilno akcijo ' NAŠE STRANICE SO ČISTE IN UREJENE ', v sodelovanju s krajevno skupnostjo, drugimi društvi in občino Zreče.
Pred osnovno šolo Stranice smo se zbrali vsi, ki smo čutili, da moramo z dobro voljo sodelovati v dnevu, ki je namenjen, da pripomoremo k lepšemu okolju. Zbrali se nismo samo odrasli, nekateri starši so  pripeljali tudi otroke, ki jih je v naravo pritegnil  dan, ki je obetal obilo sonca.  Zbralo se nas je več kot trideset. Tako pozitivno naravnani smo se podali po vseh zaselkih našega kraja. Ker  šolarji nižje stopnje niso mogli na ta dan sodelovati, zaradi šolskih obveznosti, smo izvedeli, da so jih naše učiteljice spodbudile k čišćenju okolja nekaj dni prej, kar je zelo spodbudno.

Po nekaj urah pobiranja smeti, ko smo se že  utrudili in očistili vse kotičke našega kraja, smo se vrnili proti izhodiščni točki, natančneje pred Župnijski dom. Ker je bilo še vedno toplo, smo klopi odnesli na prosto in se utrujeni a vendar dobre volje posedli, saj smo bili z opravljenim delom zadovoljni. Postregli so nam s toplo 
malico, za kar je poskrbel predsednik društva.

Dela je bilo veliko, kar smo pričakovali, glede na pretekla leta. Za prihodnje si želimo, da bi vsi ljudje gledali na kraj, naravo in planet, kot na svoj dom za katerega skrbimo z ljubeznijo.

Prispevek : Irena Jelenko

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi