Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

HURA POČITNICE SO TU

Kot že vrsto let poprej, smo ob koncu šolskega leta v TOD Stranice v sodelovanju z osnovno šolo in vrtcem tudi letos pripravili za naše najmlajše veselo druženje. Pod že znanim imenom " HURA POČITNICE"
Dan se je pričel tako, kot smo si ga želeli, saj je ob prihodu otroke in njihove starše, ki so jih spremljali pozdravilo toplo sonce in pripomoglo k veselemu raspoloženju. 
V dvorani KS Stranice, kjer je  potekala prireditev, je otroke pozdravil tudi predsednik društva Marjan Korošec.
In tako se je zabava pričela. Najprej je otroke s svojim prihodom razveselil "gospod čarodej" ki jih je s triki in čarovnijami navdušil, ter popeljal v magični svet. V nadaljevanju je plesna skupina Jay Dance iz Slovenskih Konjic poskrbela za ples in veselo rajanje. Ker tudi otroci uživajo v lepotičenju, je za njih poskrbela odlična mlada frizerka Natalija, ki je deklicam pletla kitke in jim po želji urejala lase. V veliko zadovoljstvo deklic, jim je manikerka Nataša lakirala nohte vseh barv z dodajanjem bleščic. Dečkom in tudi deklicam so naše članice Helena in Fani pričarale tattooje vseh oblik. Rajanje smo popestrili tudi s pihanjem balonov in skupaj  z "dobro vilo" so otroci priklicali POČITNICE, ki tudi letos zagotovo pridejo.

Nismo pozabili na lačne trebuščke otrok, za to smo poskrbeli za malico in sladoledno sladkanje.

V letošnjem poletju želimo otrokom veliko lepih, malih in velikih dogodivščin.
Vsem, ki so sodelovali pri izvedbi dogodka iskrena hvala.

Prispevek: Irena Jelenko

Oglejte si tudi