Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-1°C
SOB.
13°C
3°C
Oceni objavo

Srečanje ODI in novi predsednik

Območno društvo invalidov Dravinjske doline Slov. Konjice je organiziralo v soboto, 16.9.2017, izredni volilni zbor članov in srečanje s pobratenim Društvom invalidov Slov. Bistrica.
Člani ODI Slov. Konjice so se ob 9. uri z dvema avtobusoma odpeljali na Roglo.           
Ob 10.  uri je v restavraciji hotela Planja na Rogli potekal najprej izredni volilni zbor, ki sta ga vodila podpredsednik ODI Ivan Štern in predsednica volilne komisije Lidija Pratnemer.  Prisotni so počastili spomin na preminulega predsednika Ivana Pavliča z enominutnim molkom. Volitve so potekale v skladu s statutom. Na teh volitvah je bil izvoljen novi predsednik Franc Rečnik. Med povabljenimi so bili predsednik ZDIS-a Drago Novak in predsednica Koordinacije celjske regije Dragica Mirnik. Oba sta čestitala novemu predsedniku in društvu zaželela še nadaljnje dobro delovanje. Dragica Mernik je pohvalila požrtvovalno delo Tatjane Pilpaher, saj je v veliki meri zaslužna za dobro delovanje društva.                           

Ob 11. uri so se jim pridružili invalidi iz Slov. Bistrice. Sledilo je druženje, ko so si izmenjali izkušnje, pohvale, malo poklepetali in zaplesali. Oglasili so se lačni želodčki zato je sledilo kosilo. Ob kavici so še malo posedeli, potem pa se še tudi zavrteli in kar prehitro je minilo srečanje.

Ob 16. uri so se odpeljali proti Slov. Konjicam.

 

Olga Pančič

 

Oglejte si tudi