Logo MojaObčina.si

Zreče

DANES
14°C
-4°C
JUTRI
18°C
-5°C
Deli
1466

Invalidi in veseli december

December je povezan z velikim pričakovanjem različnih veselih dogodkov. Prav tako je tudi v Območnem društvu invalidov Dravinjske doline. Za svoje člane so organizirali številne dogodke.              
Že v mesecu novembru so zlati prstki izdelali dišeča darilca iz lavande pri Silvi Pivec. Nadaljevali so s pletenjem prelepih adventnih venčkov pri Ani Petrič. Nato so izdelovali božično-novoletne voščilnice v prostorih društva.  Spretne roke so izdelale lepe voščilnice, ki jih bo društvo poslalo svojim poslovnim partnerjem v zahvalo in uspešno sodelovanje.

Ker je december tudi čas prehladov, so prisluhnili tudi predavanju o Zdravilnih čajih, predavateljice mag. farm. Dragice Černigoj Kropf v sodelovanju s Celjskimi lekarnami.

Ob zaključku leta društvo pripravi  tudi novoletno zabavo. Letos je bila v Gostilni pri Inotu v Draža vasi.               
Nasmejali  so se ob ogledu  predstave v dveh dejanjih Medved in Snubač, v izvedbi KUD Šmartno v Rožni dolini.                                                                                      
Že nekaj časa ima ODI Dravinjske doline novega predsednika Franca Rečnika in novo tajnico Justino Strašek. Predsednik, tajnica in podpredsednik društva Ivan Štern so se zahvalili Tatjani Pilpaher za 19- letno  skrbno in požrtvovalno delo v ODI DD ter ji izročili darilce.                                      
Sledilo je slastno kosilo nato pa so zazveneli zvoki ansambla Vižarji. Mnoge so zasrbele pete zato so se veselo zavrteli. Člane je obiskal Božiček ter jim zaželel veliko zdravja in sreče v novem letu 2018.


Olga Pančič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!