Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

SREČANJE INVALIDOV IZ JERNEJA

Preteklo nedeljo so se zbrali člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline iz Jerneja v Domu KS Jernej. Srečanje je organiziral predsednik poverjeniškega odbora za Jernej Franc Rečnik in člani tega odbora.
Na srečanje so bili povabljeni : župan občine Slov. Konjice Miran Gorinšek, predsednik KS Jernej Branko Založnik, župnik Jože Bezovnik in Tatjana Pilpaher. Učiteljici Podružnične OŠ Jernej Erika Sevšek in Majda Rečnik  sta pripravili kratek in prisrčen kulturni program. Nastopile so mažoretke,  zborček  z nekaj  pesmicami, učenka pa je zaigrala na sintesizerju.  Program je povezovala  Tonja Jelen. Sledila je minuta tišine v spomin na preminulega predsednika Ivana Pavliča. Potem so sledili govori povabljenih gostov. Vsi govorniki so se zahvalili za povabilo in lep kulturni program ter zaželeli novemu predsedniku dobro vodenje. Franc Rečnik se je zahvalil vsem, ki so sodelovali  pri pripravah za to srečanje, vsem donatorjem za njihove prispevke in tudi članicam za slastno pecivo. Povabil je vse člane na nadaljnje aktivnosti društva.  


Sledilo je obilno in okusno kosilo, ki je šlo vsem slastno v tek.  Malo so še posedeli, poklepetali in sklenili, da se letu osorej zopet srečajo.


 Olga Pančič

 

Oglejte si tudi