Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Novost tega poletja - Nepremičninska in geodetska pisarna GEOSTAN v Zrečah

Želite prodati, kupiti, najeti ali oddati nepremičnino? Potrebujete geodetsko storitev ali samo cenitev vrednosti nepremičnin? Obiskala sem lastnico podjetja Katjo Leskovar iz Slov. Konjic, ki je bolj pobliže predstavila svoje podjetje.
Kdaj ste ustanovili podjetje?

Podjetje sem ustanovila v začetku letošnjega poletja. Odločitev za samostojno pot je v meni tlela že kar nekaj časa. Željo po poslovni samostojnosti imam že nekako v krvi. Moja dolgoletna ideja je bila znanje in sposobnosti ekipe s katero sodelujem povezati v skupno zgodbo. Tako se je rodila nepremičninska in geodetska pisarna GEOSTAN.

Kje se nahajate? Kako to, da ste se odločili za Zreče?

Pisarna se nahaja na zreški tržnici. Tržnica se mi zdi odličen prostor, saj imajo tržnice vrsto pozitivnih učinkov: poganjajo gospodarstvo, pospešujejo razvoj novih podjetij in podjetništva, pomembno prispevajo k mestni revitalizaciji ter promovirajo kulturo in privabljajo turizem. Med vikendi, ko se zjutraj odpraviš na tržnico lahko nakupiš svežo zelenjavo, sadje in vmes še srečaš nekaj prijateljev. Zreče so krasno mesto. Prijazni ljudje, lepo okolje, razvit turizem, ki privablja ljudi od vsepovsod…Izbira kraja je bila zato precej enostavna.

Kakšne so vaše izkušnje na tem področju?

Kot diplomirana inženirka geodezije imam desetletne strokovne izkušnje pri izvajanju geodetskih storitev s področja nepremičninskih evidenc (zemljiški kataster, kataster stavb, kataster gospodarske javne infrastrukture). Prav tako sem v letošnjem letu svoje znanje nadgradila še z licenco nepremičninske posrednice saj menim, da je poznavanje stroke, zakonodaje in postopkov s področja urejanja prostora in upravljanja z zemljišči ključno za kakovostne in strokovne tako geodetske kot tudi nepremičninske storitve. Pri svojem delu se zanašam na svoje strokovno znanje in izkušnje, saj verjamem, da le takšen pristop prinaša zadovoljstvo strank.

Katere storitve boste ponujali strankam?

GEODETSKE STORITVE (ureditev meje, parcelacija, evidentiranje stavbe, izravnava meje, označitev meje, kataster stavb, geodetski načrt, sprememba bonitete zemljišč, zakoličba objektov).

NEPREMIČNINSKE STORITVE (ponudba nepremičnin, ogledi nepremičnin, oglaševanje na naši spletni strani in v lokalnih časopisih, za vas se s potencialnim prodajalcem dogovorimo za možen ogled nepremičnine, poskrbimo za pravno podporo pri popolnem prenosu lastništva (ara, prodaja…), izdelava vseh vrst pogodb).

CENITVE NEPREMIČNIN - S pogodbenimi sodelavci nudimo ocenjevanje vrednosti nepremičnin za vse vrste postopkov (hipotekarnih, davčnih, insolvenčnih, v mediacijah, sodnih in izvensodnih sporih, rednih in izrednih revizijah…). Prav tako nudimo ocenjevanje vrednosti strojev in opreme, ter ocenjevanje vrednosti podjetij.

 

KONTAKT

Katja Leskovar s.p.

nepremičninske in geodetske storitve

Cesta na Roglo 11j

3214 Zreče

Tel: 041/502-148

E-mail: info@geostan.si

 

 

Oglejte si tudi