Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Mala odbojka z dvema zmagama doma

Dvorana: ŠD Zreče, gledalcev 130, sodniki Melavc, Drobeč, Delakorda, Hajnšek, Vovk, Kogej

Na turnirju male odbojke v skupini Štajerska 1 so se tokrat v Zrečah srečale ekipe Formula Foris I, Nova KBM Branik II, Zoja Lenart in pa domačinke Čebelice Zreče.

Naše, Čebelice Zreče, so prvo tekmo odigrale proti ekipi Nova KBM Branik II. V tekmo so mlade deklice šla z veliko napetosti in nervoze, saj so igrale proti iz Štajerske prestolnice, čeravno je bila njihov cilj, da pokažejo domačim gledalcem kako znajo pravilno igrati odbojko. Visoke cilje in še višlje želje so si postavljale same. V uvodu tekme so imela dekleta nekaj težav, a so se umirila, sestavila ter tekmo pripeljala k sebi postavljenemu cilju. Čebelice Zreče : Nova KBM Branik II 2:0 (25:17, 25:14).

V drugi tekmi dneva so se mlade zrečanke srečale z ekipo Zoja Lenart. Že samo vzdušje pred tekmo je bilo nekaj povsem drugega. Razbremenjene lastnega cilja, sproščene in razigrane so po ogrevanju stopile na parket in prikazale še eno igro več, kaj in kako dobro trenirajo. Ker jim je šlo v tej tekmo lažje in bolje so dobili priložnost igranja vse punce, ki so bile tokrat na turnirju. Veselile so se še druge zmage tega turnirja. Zoja Lenart : Čebelice Zreče 0:2 (13:25, 9:25).

Na drugem igrišču sta se vzporedno odvijali še preostali tekmi tega turnirja. V prvi tekmi je bila ekipa Formula Formis I boljša od Zoja Lenart z 2:0, v setih 25:12 in 25:04. V drugi tekmi smo pa gledali pravi Štajerski derbi med Nova KBM Branik II in Formula Formis I. Zmage z 2:0 so se tokrat veselile Formiske, po nizih 25:17 in 25:12.

Čestitke vsem ekipam za prikazane lepe odbojkarske igre!

Komentar trenerke Čebelice Zreče; Jožica Fuchs:
Skozi celotno tekmo so punce vzdrževale svojo igro. Najbolj so se seveda bale prav ekipe iz Maribora, kajti vedele so, da so močne in visoke. A punce se niso predale, igrale so konstantno in zbrano od začetka do konca, zato se nam Mariborčanke niso mogle približati. Enako je bilo v drugem setu, kjer so zreške iskrice potrdile svojo zbranost in zaključile igro v zmagovalnem slogu. V drugi tekmi proti ekipi Zoja Lenart, smo vedeli, da so premagljive, a vseeno niso popuščale in z borbeno igro dokazale, da se lahko merijo z vsemi. Vse punce so igrale super, zelo sem zadovoljna z njihovo igro, prav tako s povezanostjo, ki so jo kazale med samo igro. Ponosna sem na punce in jim želimo veliko užitkov v igranju. Seveda hvala tudi staršem in navijačem, ki so na tribuni bili zelo glasni, nam dajali podporo in bili naš peti igralec.

Oglejte si tudi