Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Prepolna dvorana na Maškaradi 2016 v Zrečah presenetila organizatorje

Na pustno nedeljo so se maškare kot že vrsto let zbrale v bližini Term Zreče. Pustna povorka na čelu z glasbeniki Društva godbenikov Zreče pa je letos namesto na ploščad pred termami zavila naravnost v Kulturni dom Zreče, ki je obiskovalce pričakal nadvse pustno okrašen. Viseči baloni, okraski, otroške risbice in ostalo je nakazovalo, da je pripravljena prava pustna zabava z glasbo, animacijo, nagradami in presenečenji ter seveda obveznimi pustimi krofi in napitki.

Dvorana se je hitro napolnila, program na odru se je že pričel, ko je še veliko obiskovalcev ostalo zunaj pred vrati. Nastalo zagato so organizatorji hitro rešili in dobesedno "razširili" dvorano z odpiranjem zložljive pregibne stene. Ritem plesne  glasbe DJ Kuky-ja, žareč nastop Dancing Queens iz Švedske (DPM Zreče) in otroške animacije Fun4U so dobro razmigale in ogrele prisotne. Vročo zabavo so popestrile še podelitve številnih nagrad-preko trideset kompletov, ki so jih radodarno prispevali lokalni gostinski ponudniki, rokodelci in obrtniki ter podjetja.

Pripraviti pravo pustno zabavo v Kulturnem domu Zreče je bila dolgoletna želja prostovoljcev Društva prijateljev mladine Zreče, ki se je skupaj s Turističnim društvom Zreče in sodelovanjem zreških godbenikov in društva ZŠAM Zreče, letos tudi uresničila. V prijetni dvorani je namreč mogoče neodvisno od zunanjega vremena lepo izkoristiti vse scenske, svetlobne, avdio in druge zmožnosti ter tako pričarati otrokom in odraslim kvalitetno pustno zabavo, kar se je s številnim obiskom na letošnji maškarade tudi že takoj potrdilo.


Velika in iskrena hvala vsem sodelujočim, še posebej pa donatorjem, ki so prispevali nagrade za najbolše maske, pustne krofe, napitke in ostalo:

Pekarna Težak, Zavarovalnica Triglav, Klet Zlati grič, Gostilna Grič Andrej Smogavc s.p., Atletska šola Kaš, Naravna kozmetika Trebnik, Tuš market Kea, Ptičja hišica Andrej Koprivnik s.p., Žganjekuha Vahter David s.p., Gostišče Jurček, Kavarna na trati, Frizerstvo Lena, Frizerski studio Katja, Izletniška kmetija Ančka, Turistična kmetija Arbajter, Urarstvo Drofenik, Gostišče Ulipi, Abi kekab, Swatycomet in GKN Driveline Slovenija   

Pokrovitelj prireditve: Občina Zreče

Oglejte si tudi