Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 24.07.2017

oblačno
Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami in nevihtami. Ob morju bo pihal jugo, zvečer pa bo zapihal okrepljen severozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26, v južnih krajih do 30 stopinj C.
18°C | 26°C
torek, 25.07.2017
14°C | 24°C
sreda, 26.07.2017
12°C | 24°C
četrtek, 27.07.2017
12°C | 24°C
petek, 28.07.2017
12°C | 29°C
Opozorila
Ponedeljek, 24.7.2017 ob 14h
Danes bodo nekatere nevihte spremljala krajevna neurja z nalivi in močnejšimi sunki vetra. Ni izključen tudi pojav toče. Na obali bo zvečer ob prehodu hladne fronte zapihal okrepljen severozahodnik.
18°C
26°C
oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

...


Ostalo
 | 
04.03.2016, 18:00 - 22:00
A A

Kulinarični večer Uroš na kvadrat v Termah Zreče


Kje: Restavracija hotela Atrij, Cesta na Roglo 15, 3214 Zreče
Kdaj: 04.03.2016, 18:00 - 22:00
Organizator: 

UNITUR


Cena vstopnice: 35 €
Prodajna mesta: Recepcija hotelov Dobrava
Opomba: Obvezna predhodna rezervacija




Dva Uroša, dva mojstra in neskončen preplet okusov nove slovenske kuhinje.


Uroš Štefelin - Vila Podvin, Gorenjska:

Pripravlja gorenjske jedi z vonjem po otroštvu in pridihom sodobnosti. Ker okušamo tudi z očmi, so njegovi krožniki fantastičnega izgleda in nenavadnih barvnih kombinacij.


Uroš Valcl - vinska klet Marof, Prekmurje:

Mlad, prodoren in inovativen enolog. Tudi direktor blagovne znamke Marof, ki je stoletna znamka s filozofijo: "Vino rase v vinogradih." Njegova vina so precizna, čistih okusov, odlikuje jih eleganca in harmonič nost.

 

Meni


Finger food ob aperitivu 

Postrvji karpačo
Jogurt s hrenom
Krema črnega korena
Hrenova in zeliščna majoneza
Redkev
Granatno jabolko
Oljčno olje
***
Regratova juha
Ocvirki
Krompirjeva pena
Bučno olje
Balzamični kis
***
File brancina s kremo peteršiljevega korena
Česnovi ocvrtki
Čista mavrahova juha
Čemaževa krema
Ribja zeliščna omaka
***
Jelenov hrbet v zeliščnem ovoju
Trdinka z zeleno in  hruško
Brstični ohrovt
Pistacija
***
Lešnikova tortica
Jagode
Jagodni sorbet z medom
***
Digestivni koktajl


Cena menija z vinsko spremljavo: 35,00/osebo

Informacije in rezervacije: Jakob Furman, M +386 (0)51 362 925, E jakob.furman@unitur.eu


Lokacija: Restavracija hotela Atrij




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!