Logo MojaObčina.si

Žirovnica

DANES
1°C
-6°C
JUTRI
4°C
-6°C

Srečanje župana z zaupnicami in prostovoljnimi vozniki v projektu Prostofer

V sredo, 22.9. 2021, je župan Leopold Pogačar v Završnici sprejel zaupnice Društva upokojencev Žirovnica, ki sodelujejo v projektu “Starejši za starejše” in prostovoljne voznike v projektu PROSTOFER, ki ga financira Občina Žirovnica. Prostoferji so letos opravili že preko 90 prevozov. Srečanja se je udeležilo več kot 30 prostovoljk in prostovoljcev, ki vsak dan s  svojim udejstvovanjem pomagajo ljudem, ki so pomoči potrebni. Naj bo to prevoz k zdravniku, v trgovino ali pomoč pri urejanju vsakodnevnih zadev.

Župan se je v imenu občine in uporabnikov njihovih storitev zahvalil za njihovo prostovoljno delo. Zbrane je nagovoril tudi Zdravko Malnar predsednik DUŽ, ki se je zahvalil njim in občini Žirovnica za pomoč. Sledil je sproščen pogovor, kjer so si izmenjali poglede in izkušnje ter se dogovorili za nadaljnje sodelovanje.

V zadnjem delu je sledila pogostitev in mini tekmovanje v pikadu, ki ga je izvedel Franci Zalokar, sicer vodja pikado sekcije pri DUŽ, ki je obenem tudi prostovoljni voznik.  Zahvala gre tudi prijaznemu osebju bara Zavrh, ki je poskrbel za okrepčilo.

Nekaj utrinkov iz srečanja:

      

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi