Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Septembrska številka Žirovskih novic: vabilo k sodelovanju


V drugi polovici septembra bo izšla nova številka časopisa Žirovske novice. Žirovke in Žirovci ste vabljeni k sodelovanju. Če želite v časopisu objaviti članek o dogajanju v našem kraju, v vašem društvu ali katero drugo zanimivost, ste lepo vabljeni, da nam pošljete svoje prispevke.

Posamezen prispevek naj ne bo daljši od 4.000 znakov skupaj s presledki. V to število znakov so vštete tudi fotografije, ki jih pošljite zraven v čim višji resoluciji (za posamezno fotografijo odštejte po 500 znakov, obvezno navedite tudi avtorja fotografije oziroma vir). 

Prispevke in fotografije pošljite najkasneje do 4. septembra na elektronski naslov urednice mateja.rant@g-glas.si. Prispevki, ki bodo prispeli po tem datumu, ne bodo upoštevani. 

Če želite, da v rubriko koledar dogodkov uvrstimo katerega od dogodkov ali prireditev v Žireh za čas od sredine septembra do sredine novembra, nam prav tako sporočite naziv dogodka, datum, njegov opis, organizatorja in organizatorjeve kontaktne podatke. Informacije o dogodkih pošljite do 4. septembra na naslov blaz.karlin@ziri.si 

Vabljeni k sodelovanju!

Oglejte si tudi