Logo MojaObčina.si

Žiri

DANES
19°C
-3°C
JUTRI
18°C
-3°C
Deli
1720

Novosti pri izbiri osebnega zdravnika v Žireh

Obveščamo vas, da bo s 1. februarjem 2020 prišlo do sprememb pri izbiri osebnega zdravnika v Žireh. Vsi občani, ki trenutno nimajo osebnega zdravnika, si ga lahko izberejo po naslednjem ključu:

  • pacienti Dušana Sedeja, dr. med. spec., se bodo lahko ob prvem obisku v ambulanti opredelili v ambulanto zdravnice Metke Križič, dr. med. spec.;
  • pacienti, ki trenutno nimajo izbranega zdravnika v Žireh, se bodo lahko opredelili v ambulanto Ivana Peceva, dr. med. spec., ali Jaka Strela, dr. med. spec.

S tem bo dostop do izbranega osebnega zdravnika zagotovljen vsem občankam in občanom, obenem bodo ambulante enakomerno obremenjene. Izvajalci zdravstvene oskrbe zagotavljajo, da se bodo v največji meri potrudili, da bo izbira osebnega zdravnika potekala brez zapletov.

Zdravstvena oskrba je na voljo od ponedeljka do srede od 6:30 do 20:00 ure ter od četrtka do petka od 6:30 do 19:00 ure. Urnik je objavljen v prilogi in na spletni strani http://arcusmedici.si

 

Razpored - feb2020 in dalje - izrez.pngNa pregled k zdravnici Metki Križič se lahko naročite preko spletne strani http://arcusmedici.si, po elektronski pošti dr.krizic@arcusmedici.si ali po telefonu na št. 0820 50 183.

Zdravnik Dušan Sedej, dr. med. spec., bo v ambulanti prisoten ob četrtkih od 6:30 do 13:30 ure.

Naročanje na pregled poteka po elektronski pošti dr.krizic@arcusmedici.si ali po telefonu na št. 0820 50 183.

  • Prednost imajo naročeni pacienti, razen v primerih nujnih zdravstvenih stanj ali po presoji zdravstvenega osebja.
  • Opozarjamo, da morajo tudi pacienti, ki bodo hodili na obravnavo k dr. Sedeju, izbrati drugega osebnega zdravnika.
  • Za urejanje administrativnih zadev, kot so bolniški staleži, podaljševanje bolniškega staleža, napotitve na invalidske komisije itd. je pristojen izbrani osebni zdravnik.
  •  

Dokumenti, priloge:

 

Razpored družinskih zdravnikov v Žireh (februar 2020 in dalje)

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi