Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Otroška nogometna šola

Otroška nogometna šola Žiri letos BO.

Rezervirajte si čas med 22. in 26. avgustom 2022 in oddajte prijavnico spodaj. 

Komaj čakamo, da bomo po treh letih premora končno spet brcali skupaj tudi med poletnimi počitnicami.

Estera Vehar, vodja Poletne otroške nogometne šole Žiri

Poletno otroško nogometno šolo Nogometni klub Žiri vsako leto organizira v zadnjem tednu avgusta – tik pred začetkom novega šolskega leta. Šola traja od ponedeljka do petka od 9:00 do 12:00. V tem času se otroci spoznavajo z nogometnimi veščinami, v prijetnem vzdušju pod vodstvom profesorjev in študentov športne vzgoje ter trenerjev mlajših kategorij Nogometnega kluba Žiri.


Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani.

Organizator je Nogometni klub Žiri. Skupine bodo vodili profesorji in študentje športne vzgoje ter trenerji mlaših kategorij NK Žiri. 

Otroška nogometna šola Žiri bo potekala na nogometnem stadionu v Žireh v avgustu od ponedeljka, 22. 8., do petka, 26. 8. 2022, v dopoldanskem času od 9.00 do 12.00 ure. Zadnji dan šole bo poleg dopoldanske dejavnosti ob 17.00 tudi zaključni turnir s podelitvijo priznanj za uspešno opravljeno šolo. V primeru slabega vremena bo dejavnost potekala v telovadnici OŠ Žiri.

V nogometno šolo se lahko prijavijo deklice in dečki od 6. do 11. leta starosti (otroci rojeni leta 2011 do vključno leta 2016). Izjemoma bodo lahko glede na biološko starost in sposobnosti v šolo sprejeti tudi mlajši ali starejši. Šole se lahko udeležijo tudi otroci, ki niso člani nogometnega kluba. Organizator bo oblikoval skupine glede na posameznikove sposobnosti in ne le po letu rojstva, če bo to potrebno.

Program:

·         9.00 – 10.30 Osnove nogometne igre

·         10.30 – 11.00 Odmor z malico

·         11.00 – 12.00 Sprostitvene dejavnosti (orientacijski pohod, odbojka na travi…)

Oprema

Priporočamo, da imajo udeleženci za vadbo nogometa nogometne čevlje z gumijastimi podplati, vsak mora imeti tudi telovadne copate. Po potrebi naj prinesejo anorak in trenirko. Vsak udeleženec naj ima svojo nogometno žogo, ostale rekvizite za vadbo in tekmovanje bo priskrbel organizator. V primeru slabega vremena vadba poteka v telovadnici OŠ Žiri, zato naj imajo otroci s sabo tudi čiste telovadne copate.

Prijavnina:

Prijavnina za nogometno šolo znaša 35€. Za drugega otroka je cena 20€. Poravnate jo prvi dan pri vodji šole

Več informacij dobite na telefonski številki 069 979 829 ali na elektroskem naslovu estera.vehar13@gmail.com


Oglejte si tudi