Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Zgodovinska tekma 1. Slovenske bowling lige

19. 9. 2020 je datum, ki bo vsem zasavskim igralcem bowlinga ostal v spominu kot prelomen dan, saj sta se v mariborskem bowling centru na prvem kolu 1. slovenske bowling lige prvič hkrati nastopili kar dve ekipi zagorskega kluba.
Po tem, ko je ekipa Zagorje 2 lani prvič zaigrala med slovensko elito in se z nekaj porodnimi krči komaj obdržala med najboljšimi, so se jim letos pridružili tudi člani prve zagorske ekipe. Podvojena prisotnost zagorskih dresov je tekmovalce navdajala z optimizmom, kar se je videlo tudi po prvem krogu ko so kar 3 Zagorjani bili uvrščeni na prva 4 mesta.
Kasneje jim je sicer za skupinski uspeh zmanjkalo nekaj sreče vendar pa so zadovoljni zapuščali Maribor, saj sta se ekipi Zagorje 1 (3. mesto) in Zagorje (5. mesto) odrezali nad pričakovanji. So pa po tekmi oboji priznali, da imajo še nekaj rezerv, kar nas navdaja z optimizmom, da bi se lahko obe ekipi spogledovali s prvo polovico lige. Prav gotovo pa velja izpostaviti posamičen uspeh Mihe Š., ki je za sedel odlično 3. mesto med posamezniki, med prvo deseterico pa so se mu pridružili še Tomaž K., Tomaž V. ter Žiga D.


V prihajajočem vikendu bodo Zagorjani ponovno poizkusili doseči čim boljše uvrstitve na sobotni tekmi, ko se bodo odpravili v ljubljanski Bowling Klub 300.


Želimo vam obilo športne sreče in mirne živce!!

Oglejte si tudi