Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
1°C
JUTRI
24°C
5°C
Oceni objavo

Drugo kolo Slovenske lige za zagorske igralce zelo uspešno

Potem ko so se igralci zagorskega bowling kluba Planet 300 Zagorje v prvem kolu spopadali s tremo in težavami z novim sistemom jim je že v drugem kolu igra stekla precej bolje.
Tako je ekipa Zagorje 1, ki je v drugi ligi nastopila v mursko soboškem centru Partymax, v drugem kolu pokazala svoj pravi obraz in se po končanem drugem kolu lahko pohvali s tem, da so v drugem kolu izgubili le proti ekipi Feniks ter z eno izgubljeno tekmo zasedli drugo mesto. Prehitela jih je le prej omenjena ekipa, ki pa je v drugem kolu prav tako izgubila eno tekmo, vendar se je na prvo mesto zavihtela zaradi boljšega povprečja.
Ekipa Zagorje 2 se 10.10. kot edina iz Zagorja odpravila proti zahodu, saj jih je tekma čakala v Lescah. Ekipa, ki je tekmo pričela v sproščenem vzdušju je je prvih dveh kolih gladko premagala svoja nasprotnika. Nato pa je sledilo kolo počitka in ekipa se po premoru nekako ni znašla na igišču ter posledično izgubila tretji dvoboj za le 6 točk. Poraz je pustil posledice tudi v glavah igralcev in tako je sledila zagorska najslabša igra v celem dnevu, ter še drugi zaporedni poraz. Kljub dvema porazoma se je ekipa še enkrat zbrala in v šestem krogu premagala ekipo iz Kopra. Nato pa je za konec sledil hladen tuš. Ekipa Tuš planet Koper je že drugič v dveh kolih odigrala najboljši igro dneva ravno proti zagorski ekipi, ki jim je po končani igri ponovno priznala premoč. Tako je ekipa Zagorje 2 drugo kolo končala na skromnem petem mestu. 
V nasprotju z drugo ekipo pa je ekipa Zagorje 3, ki je drugi krok slovenske lige igrala na Ptuju že takoj na začetku izgubila v prvem krogu, vendar se takoj za tem hitro pobrala ter premagala vse ostale nasprotnike in se tako na koncu zavihtela na odlično prvo mesto v drugem krogu tretje slovenske lige vzhod. 

Oglejte si tudi