Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
26°C
8°C
JUTRI
25°C
10°C

Magnifico, Joker out, Modrijani in številni drugi v Zagorju

V Zagorju ob Savi bo v poletnih mesecih nadvse živahno, saj bodo znova zaživela prizorišča na prostem. Po premoru zaradi epidemije koronavirusa se vračata Noč pred nočjo in Zagorska noč, ki bosta v sklopu avgustovskega občinskega praznika postregli s pravimi glasbenimi vrhunci. V petek, 5. avgusta, bodo Zagorje ob Savi pretresali Joker Out in Magnifico, v soboto, 6. avgusta, pa Miran Rudan, Jelena Rozga in Modrijani.

Na mestno ploščad se v organizaciji Kulturnega centra Delavski dom Zagorje in Občine Zagorje ob Savi znova vračajo tudi petkovi večeri: 8. julija bo zbrane zabavala Manca Špik, 22. julija Marko Vozel in Mojstri, 12. avgusta Igor in Zlati zvoki (ob 30-letnici njihovega delovanja) in 26. avgusta Nina Pušlar. Petkovi večeri se bodo začeli ob 20. uri.

V petek, 29. julija, pa si bo mogoče na mestni ploščadi ogledati premiero filma Orkester, ki ga je režiral Zagorjan Matevž Luzar, v njem pa so igrali člani Pihalnega orkestra Svea Zagorje.

Tudi drugi organizatorji že načrtujejo dogodke, ki bodo v poletnih mesecih privabili številne obiskovalce. Ti imajo do 15. junija čas, da na elektronski naslov nina.jenko@zagorje.si javijo, katere prireditve načrtujejo, saj bo Občina Zagorje ob Savi konec junija v zagorska gospodinjstva dostavila zloženko z vsemi prireditvami.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi