Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
3°C
JUTRI
24°C
1°C
Oceni objavo

Kdo nas bo zabaval na Noči pred nočjo in Zagorski noči

V Zagorju smo v mrzličnem pričakovanju Primoža Rogliča, ki ga bomo množično pozdravili jutri, v petek, 23. junija, ob 18. uri na mestni ploščadi v Zagorju. Na sprejemu bodo igrali godbenice in godbeniki Pihalnega orkestra Svea Zagorje, skupina Orlek in Dejan Žujič.

Medtem pa je že vse pripravljeno tudi za avgustovski občinski praznik.

Tudi letos se bomo zabavali na številnih prireditvah, občanke in občani bodo zloženko z vsemi dogodki pred praznikom prejeli v vsa gospodinjstva.

Z veseljem pa lahko že najavimo osrednja dogodka, Noč pred nočjo in Zagorsko noč, ki bosta najbolj množična in bosta s pestrim izborom izvajalcev privabila številne obiskovalce ne le iz zagorske doline, ampak iz vse Slovenije.

Noč pred nočjo bo letos v petek, 4. avgusta, od 21. ure dalje pa bodo obiskovalce pred gasilskim domom Zagorje-mesto zabavali: domača skupina Revolve, Big band Zagorje z Matevžem Šaleharjem – Hamom in Petar Grašo.

Na Zagorski noči, ki bo v soboto, 5. avgusta, pa bodo od 21. ure dalje na osrednjem odru koncertirali Uroš Ržišnik z bandom, Hard Division, Nina Pušlar in Crvena jabuka, pred tržnico Pod uro pa bo zbrane zabaval ansambel Za ka pa ne.   

Oglejte si tudi