Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
27°C
13°C
JUTRI
27°C
12°C
PROMONT TIM, D.O.O.
Deli
Dom in Vrt

PROMONT TIM, D.O.O.

Odprto

Danes 7.00‒15.00
Ponedeljek 7.00‒15.00
Torek 7.00‒15.00
Sreda 7.00‒15.00
Četrtek 7.00‒15.00
Petek 7.00‒15.00
Ostale termine se dogovorite preko linije- z veseljem 031 230 766

Predstavitev

Podjetje Promont tim  d.o.o. je mlado hitrorastoče podjetje z jasno vizijo. Proizvajalec PVC, ALU OKEN, VRAT in stavbnega pohištva, predelnih sten steklenih in MAX fasad ter  ponudnik rešitev za posodobitve oziroma prenovo stanovanjskih in poslovnih  objektov. 


V 5. letih obstoja je podjetje pod vodstvom  direktorja Karla Vidrgarja zraslo in se razširilo  ter razvilo v družbeno odgovorno - sodobno podjetje z izpopolnjenim kolektivom, ki  stopa z novitetami v Svet evropske odličnosti . Stremimo k cilju in imamo jasno vizijo, ki sega daleč v prihodnot. Naše uspehe pa beležijo zadovoljni kupci in popolna ekipa, ki se nenehno izobražuje. Oblikovali smo slogan, da z vami gledamo v Svet.  

 

Družbena odgovornost V NAŠEM PODJETJU POMENI VEČ, kakor le par besed ali obljubljeno! Stremimo k zadovoljstvu in pomoči strank, povpraševalcev, potencialnih in posrednih kupcev. Le te uresničujemo po svojih najboljših močeh delovanja in s skupnimi močmi ženemo v Svet. Prednost dajemo stranki, zanimanju, da skupaj stopimo do želenega cilja. Poslujemo s prizadevanjem po več, po zakonskih predpish in se zlivamo z okolju prijaznim. Vlagamo v razvoj in novitete, ki so ključnega pomena in vodijo do cilja. Naš uspeh je tudi vaš. Odzivamo se na prošnje donatorstva in sponzorstva v okviru dopuščanje sredstev različnim skupinam in pomoči potrebnim, športnim,kulturnim in humanitarnim organizacijam. Naš cilj je dolgoročen, jasen in temu primerni so rezultati, ki jih dosegamo in vi z nami.

Dobrodošli med nami!

PROMONT TIM, D.O.O. PROMONT TIM, D.O.O.