Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
13°C
1°C
JUTRI
14°C
0°C

IGLU - VIRTUALNI IMPRO SHOW

Organizator: MLADINSKI CENTER ZAGORJE OB SAVI
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek - Facebook Live


POZOR LJUBITELJI IMPROVIZACIJSKEGA GLEDALIŠČA IN KOMEDIJE 
Rezervirajte si datum! Petek, 9. april ob 20.30 bo na naš "virtualni oder" stopil IGLU. 
IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana so Juš Milčinski, Vid Sodnik in Peter Frankl. Redno nastopajo po celi Sloveniji, aktivni pa so tudi v tujini. Za svoje ustvarjanje so prejeli več nagrad – med drugim so v različnih zasedbah osvojili štiri naslove državnih prvakov v gledališki improvizaciji ter priznanja za najboljšega improvizatorja in novinca Impro lige.
Gre za zasedbo raznolikih talentov, ki jih pridno izkoriščajo v svojih improviziranih predstavah. Večkrat mesečno jih lahko spremljate na njihovi FB strani: www.facebook.com/iglutheatre, kjer organizirajo zabavne LIVE impro show-e. Njihova raznolikost vam zagotavlja humorno-umetniški performans, kot ga še niste videli!

Gledališče IGLU je eno redkih profesionalnih slovenskih gledališč s poudarkom na improvizaciji. Zasedba redno obiskuje velike mednarodne festivale, kjer poučujejo in nastopajo. IGLU je v tesnem sodelovanju z gledališči iz Nemčije, Švice in Kanade, posamezni člani zasedbe pa so se predstavili tudi na Nizozemskem, Hrvaškem, Madžarskem, Češkem, Poljskem, v Franciji, Švici, Belgiji, Italiji, Avstriji, Kolumbiji ter po več mestih v Kanadi in ZDA.

Pridete in soustvarite show s svojimi predlogi! Garantiramo, da bo zagotovo zabavno 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi