Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Hosta jesen-zima

Brezplačna predstavitev

Na začetku novega šolskega leta ali preprosto na začetku novega vsem prav lepa hvala za zaupanje, prebiranje in soustvarjanje dela Gozdne šole Hosta. Vse več vas je, ki hrepenite po nežnem, jasnem in odkritem povezovanju med ljudmi in po osebnem zadovoljstvu in zdravju, katerega uresničitev je poslanstvo Hoste.

 

Tudi letos se bomo, po čudovitem poletnem gozdnem odmiku, ponovno brali, povezovali, navdihovali in skupaj rasli k, upam, še lepšim različicam nas samih. Zaradi ugodnega odziva nad našimi vsebinami, smo letos pripravili nekaj izobraževanj in novih delavnic za jesen in zimo ter seveda gozdni krožek za naše malčke in mlade.

 

Vabljeni k prebiranju prenovljenih in obogatenih spletnih vsebin https://solahosta.com/ in k udeležbi ter na brezplačni predstavitvi Hostinih programov v sredo 25. septembra 2019 ob 18h v Klub Orfej Vrhnika in v četrtek 3. oktobra ob 17h v Cankarjevo knjižnico na Vrhniki.

 

Kulturno umetniški klub Orfej, ki ima pridih rustike in domačnosti, je Hosta letos prevzela pod programsko zaščito, k oblikovanju katerega vabim tudi vse vas, ki imate sorodne ljubezni ali bi se radi preprosto umetniško izživeli v klubskem vzdušju in prasketu ognja. Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi