Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

STRELEC LETA 2016

Tako kot se spodobi ob zaključku leta, je tudi letos Strelska zveza Slovenije najboljšim strelcem podalila priznanja za dosežke v letu ki je za nami, kakor tudi izbrala najboljše strelce in strelke v posameznih kategorijah. Prireditev se je odvijala dne 14.12.2016, v večnamenski dvorani hotela Habakuk, pod obranki Pohorja.

 

 Laskavi naslov strelca leta je bil podeljen Boštjanu Mačku, članu SD TRAP Šefan Kovač iz Murske Sobote, udeležencu olimpijskih iger, kjer je osvoil 22. mesto. Med strelkami pa je naslov najboljše strelke pripadel Živi Dvoršak, ki je na olimpijskih igrah osvojila 17. mesto, poleg tega pa je nosilka številnih državnih rekordov in odličnih uvrstitev na mednarodnih in domačih tekmovanjih. Kot najboljše strelsko društvo pa je ponovno Strelsko društvo Grosuplje.

 

Tudi strelci iz SD Vrhnika smo imeli na prireditvi svojo predstavnico in sicer strelko v kategoriji mlajših deklic, Meto Dobrovoljc, ki je na državnem prvenstvu v Turniščah  osvojila naslov državne prvakinje z novim državnim rekordom 191 krogov. Tako se je postavila ob bok naboljšim strelcem v Sloveniji, na kar smo izredno ponosni. Drugače pa je bilo v sezoni 2015/2016 doseženih 49 novih in 9 izdenačenih državnih rekordov.

Oglejte si tudi