Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Jubilejni All-Stars 27. decembra na Vrhniki

Od osamosvojitve dalje je All-Stars kar trinajstkrat gostila legendarna Hala Tivoli, dvakrat je dogodek potekal v dvorani Stožice, devetkrat pa so lahko ljubitelji košarke najboljše igralce videli v drugih mestih po Sloveniji. Tokrat bo prvič v zgodovini tradicionalni spektakel gostila Vrhnika, ki s svojo istoimensko člansko ekipo nastopa v 4. SKL.

All-Stars bo potekal 27. decembra v dvorani Antona Martina Slomška, ki bo sprejela približno 1.300 gledalcev. Organizatorji dogodka so Košarkarska zveza Slovenije, Košarkarski klub Vrhnika in Zavod Ivana Cankarja, ki obljubljajo odlično zabavo in pester spremljevalni program, poln zanimivosti in nagradnih iger za obiskovalce. Več o programu in urnik dogodka bo znan v prihodnjih tednih.

Prodaja vstopnic se bo začela decembra in sicer na www.eventim.si ter vseh ostalih fizičnih prodajnih mestih Eventima.

Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije:

"All-Stars je eden izmed pomembnejših vsakoletnih dogodkov Košarkarske zveze Slovenije, namenjen promociji košarke, zabavi in druženju s košarkarji, partnerji, mediji in ljubitelji košarke ob koncu koledarskega leta. Kot vsako leto bomo tudi tokrat temu dogodku namenili veliko pozornosti in ga organizirali na najvišji možni ravni, pri čemer nam bodo lokalni organizatorji zagotovo v veliko pomoč, saj so že na uvodnih sestankih pokazali veliko organizacijskih sposobnosti in idej. Dejstvo, da se je za organizacijo sam odločil klub, ki nastopa v 4. SKL, kaže velik karakter njegovih košarkarskih delavcev in verjamem, da jim bo All-Stars dal dodaten zagon in pomagal pri popularizaciji košarke na Vrhniki."

Andrej Smrekar, podpredsednik KK Vrhnika:

"Košarkarski klub Vrhnika ima dolgo tradicijo, ki sega še v čas jugoslovanske košarke. Od takrat je košarka na Vrhniki doživljala vzpone in padce, kot verjetno vse športne panoge v Sloveniji. Trenutno se stvari odvijajo v pravo smer in klub se vztrajno dviga. To se odraža v tekmovalnem, kot tudi organizacijskem smislu in to je zaznala tudi širša športna javnost, zlasti Košarkarska zveza Slovenije. Ta nam je z dodelitvijo izvedbe All-Starsa izkazala zaupanje, ki nam pomeni obvezo po še boljšem in še bolj zavzetem delu na vseh področjih delovanja. Večja odgovornost sovpada tudi s 25-letnim jubilejem, ki ga prireditev doživlja letos, zato bomo dogodek skušali izpeljati na temu primerni ravni. Hvala KZS za zaupanje, verjamem, da nam bo uspelo"
Košarkarska zveza Slovenije

Oglejte si tudi