Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Pomladna osvežitev tokrat osrečila Vesno Vrbančič

Vrhnika, 5. maj – V enem najlepših mesecev leta smo »pomladno osvežili« Vesno Vrbančič z Vrhnike, ki se ji je razvajanje prijetno poklopilo z njenim 25-letnim jubilejem poroke. Osvežili smo njeno pričesko, jo razvajali v lepotnem salonu, obleki v nova oblačila in na konci njo ter njenega moža povabili še na slastno večerjo.
Po dobrem odzivu izpred preteklih dveh let, smo se na Našem časopisu odločili, da v sodelovanju z agencijo Okusi, ponovno organiziramo tako imenovano »Pomladno osvežitev«, v okviru katerega ja srečna nagrajenka deležna lepotnega in kulinaričnega razvajanja v vrednosti 200 evrov. Na uredništvo je prispelo veliko prijav, srečna roka Mateje Lamberger pa je izžrebala Vesno Vrbančič z Vrhnike.

»Nisem se želela prijaviti, potem pa me je hčerka pregovorila. Ko ste poklicali, sem bila ravno sredi umivanja zob in nikakor nisem mogla verjeti, da sem resnično jaz srečna izžrebanka,« nam je pojasnila Vesna, ki se ji je Pomladna osvežitev poklopila ne samo z jubilejem poroke, marveč še z njenim abrahamom. »Ne morete verjeti, koliko se mi je dogajalo te dni. Kupica jubilejev, na koncu sem prejela za darilo še potovanje v Pariz, no, sedaj pa še Pomladna osvežitev. Res fantastičen začetek maja.«

Za njeno pomladno osvežitev sta najprej poskrbeli Mirza in Karmen, vodji frizerskega salona Beba (nasproti sodišča), ki sta ji naredili svetle pramene ter stopničasto in resasto postrigli. »Obe sta vrhunski mojstrici in sem se samo prepustila. Uživam vsako minuto,« je Vesna komentirala dogajanje okoli nje. »Ženske potrebujemo razvajanje.« Dosedanjo barvo las, ki je spominjala na melancan barvo, sta zamenjali z rdeče-rjavim odtenkom in na ta način Vesno pripravile na sprejem pri kozmetičarki.

Tanja iz kozmetičnega salona Lupo, ki ima svoje prostore v stavbi pri Cankarjevem spomeniku, obvlada svoj posel. Strokovni pristop z njeno značajsko milino je Vesno spravil v še boljše razpoloženje. »Lotila se bova manikure in nato še obraznega ličenja,« je napovedala Tanja. Po slabih dveh urah je bila Vesna skoraj neprepoznavna, seveda v najboljšem možnem smislu. Njene poudarjene oči so žarele od zadovoljstva, na ulici pa so ukradle tudi kakšen pogled frajerjev. »Izvedli sva naravno manikuro, oblikovali obrvi ter opravili dnevno ličenje,« je opravljen postopek na telegrafsko kratko opisala Tanja. »Ne morem verjeti, počutim se, kot bi se poročila,« je pripovedovala Vesna, ki je, kot rečeno z možem Dragom ravno pred dnevi praznovala srebrni jubilej poroke.
Naslednja postaja je bila v Šparu na Vrhniki, kjer ima svoje prostore salon za žensko dnevno in poslovno modo »Mini maksi«. Z Darjo Goričar, lastnico in vodjo butika, se je Vesna odločila za turkizno majčko in črne hlače. »Majčka mi je takoj padla v oči. Imam obesek oziroma verižico, ki je ravno take barve, zato se mi je zdela nadvse primerna. Za piko na i, pa ima še motive Pariza, kjer sem bila ravno pred dnevi,« je pojasnila svojo odločitev Vesna. Ker pa vsaki ženski pritiče tudi lepa torbica, se je Darja odločila, da Vesni podari še novo črno torbico, ki je poudarila njeno eleganco. Njen mož Drago, ki se je v tem trenutku pridružil prenovi, je bil osupel nad njenim novim izgledom. »Kaj naj rečem: super ste opravili delo, krasna je. Kot bi bila 25 let mlajša, ko sva se poročila.«

Tako pomladno osvežena se je Vesna skupaj z možem Bogdanom lahko odpravila v Gostilno Bajc v Sinjo Gorico, kjer sta v slastni ponudbi in prijetnem ambientu s šampanjcem nazdravila začetku večera ter se podala na kulinarično potovanje. Tu ju je naša ekipa zapustila z željo, naj opojnost pomladne svežine nikdar ne popusti, podobno kot njuna ljubezen, ki traja že četrt stoletja.
Čeprav je Pomladna osvežitev ponudila največ veselja Vesni, pa so delček notranje sreče čutili prav vsi soudeleženi, saj so vedeli, da so s svojo požrtvovalnostjo osrečili ženo in mati dveh hčera.

 

Gašper Tominc

Pomladno osvežitev so omogočili:

Frizerski salon Beba (Cankarjev trg 9 – nasproti sodišča), 01/ 755 37 22

Frizerski salon za vse generacije deluje že 23. leto zapored. Sledi vsem aktualnim trendom na področju modnih pričesk in uporablja kvalitetno lasno kozmetiko.

 

Lepotni salon Lupo (Cankarjev trg 5 – pri Cankarjevem spomeniku), 040 235 342

V središču Vrhnike že vrsto let deluje lepotni salon, ki izvaja različne tretmaje za zdrav in lep izgled vaših rok ter obraza. Zagotovilo za uspeh so vrhunski kozmetični preparati in izkušene terapevtske roke.

 

Boutique Mini Maksi, Ljubljanska cesta 29 (v trgovskem centru Spar), 01/ 750 11 33
V trgovini Mini Maksi ponujajo širok izbor tako ženske poslovne mode kot športno elegantno kolekcijo. Ponudba butika obsega tudi otroška oblačila od novorojenčka do mladostnika.


Gostilna Bajc, Sinja Gorica 12a, Vrhnika, 01/ 755 34 77

Gostilna slovi po razvajanju brbončic ob odlični sveži sezonski ponudbi, tradicionalnih »vrhniških jedeh« in ostalih dobrotah. Sladokusci zagotovo ne boste razočarani.

 

Pomladne osvežitve pa ne bi bilo tudi brez Mateje Lamberger iz Agencije Okusi, ki je poskrbela za organizacijo dogodka. Agencija Okusi združuje znanje in izkušnje vseh vrst oblikovanja, vizualnih rešitev, organizacije umetniško-kulinaričnih dogodkov… www.okusi.si, 041 772 722

Oglejte si tudi