Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Nova ekipa kluba ZAKON

4.11.2014 se je v klubu Zakon odvil Občni zbor, na katerem smo izvolili nove funkcionarje.

V sezoni 2014/2015 bodo tako vodilne figure predstavljali:

 

Žiga Petrič – predsednik, ki poleg pavziranja na faksu rad stopi za mešalno mizo in malo popraska po platah. Če si želite izvedeti kaj več o klubskem dogajanju, imate kakšno svežo idejo ali pa bi ga radi le povabili na kavo mu lahko pišete na: predsednik.kvs@gmail.com

 

Matevž Mrak – podpredsednik, sicer študent višje gradbene šole v Ljubljani, ki se zaveda da zdrav duh lahko živi le v zdravem telesu, zato ga boste največkrat našli kar na nedeljski Zakon rekreaciji.

 

Miha Garafolj – blagajnik, ki najbolj uživa v spopadanju z računi. Zneski, bilance in druge finančne tegobe mu predstavljajo izziv, zato se je odločil za študij finančne matematike, v klubu Zakon pa teorijo preliva v prakso. Po srcu matematik, po duši filozof se v prostem času prepušča ritmom dobre glasbe, odličnega piva in sproščene družbe.

 

Anja Sluga – tajnica. V letošnjem letu se je začela na fakulteti spopadati s pravnimi akti, v klubu pa skrbi za prenašanje novic. Če so te dobre ali slabe je odvisno od vsebine v kuverti.

 

Nejc Krašovec – peti član upravnega odbora, sicer pa stari maček Zakon ekipe, ki ima na zalogi veliko uporabnih informacij. Ker se dobro znajde med papirji tudi ekipi mnogokrat pomaga pri birokratskih zapletih. V prostem času se rad posveča jahanju jeklenega konjička, merjenju zemljišč in popravljanju računalnikov.

 

Ekipo bodo letos nadzorovali: Tamara Lacič, Lea Ogrin in Urban Drašler, za disciplino pa bodo skrbeli: Hana Troha, Neža Sluga in Matevž Ogrin.

 

Ne pozabite! Vsi, ki bi radi sodelovali pri oblikovanju mladinske kulture na Vrhniki ste vabljeni, da se nam pridružite na katerem izmed sestankov, ki potekajo ob sredah ali pa nam pišete na program.kvs@gmail.com.

Oglejte si tudi