Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

URŠKINE DVODNEVNE PLESNE DELAVNICE 29. - 30.8.2022

Skozi različne plesne stile bomo plesalkam in plesalcem približali plastnost, kvaliteto, hitrost ter nivoje giba, čas pa bomo izkoristili tudi za medsebojno druženje, saj je učenje in zabava moto naših plesnih delavnic.
Idealen čas za plesno ustvarjanje je konec avgusta, ko se po prijetnih poletnih počitnicah zopet družimo z vrstniki na svoji najljubši dejavnosti pod okriljem odličnih koreografov. Zato smo za vse plesne navdušenke in navdušence na Vrhniki organizirali dvodnevne plesne delavnice.

Plesni dan se bo začel s prihodom ob 9:15 uri, ob 9:30 se bomo pa že veselo raztegovali in pripravili telo za 5 odličnih delavnic, ki nas bodo razveseljevale tekom posameznega dne. Seveda si bomo vmes vzeli čas tudi za kosilo in počitek, dan pa bomo zaključili z vodeno masažo ob 18:30 uri. Dvodnevne plesne delavnice se bodo pa končale z zaključnim druženjem  z vafli in sladoledom.

Ni lepšega kot plesni dan prepleten z zabavo in dobro družbo. 

Prijave sprejemamo na naš email naslov info.urskavrhnika@gmail.com , več informacij ter prijavnico pa najdete na naši spletni strani pod rubriko ostala ponudba - urškine počitnice.

Oglejte si tudi