Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

PRAZNIČNI KINO BEVKE

Bevke bodo letos decembra priredile še posebej praznično vzdušje! Tako bo tudi v bevškem kinu, kjer bodo v zadnjem mesecu pred iztekom leta na sporedu kar trije filmi. Najbolj bodo razveselili mlade in najmlajše gledalce, čeprav se ob njih v Kinu Bevke vedno dobro zabavajo in kaj novega naučijo tudi starejši občani. Ker sta božični in prednovoletni čas namenjena družinskim doživetjem, bo Kino Bevke res odlična izbira za nedeljsko popoldne!

 

 

Nedelja, 1.12. ob 171, 2, 3, MAČEK MURI!

Boris Dolenc, Jernej Žmitek / Slovenija / 2018 / 33 min / slovenščina / 3+

 

Miniserija Muri je zgodba o vsem dobro poznanih junakih iz knjige Maček Muri Kajetana Koviča. Skozi miniserijo so uporabljene tudi pesmi o mačku Muriju, ki jih poje Neca Falk. V popolnoma prenovljeni vizualni podobi se tako srečajo že znani junaki in glasba ter novi, hudomušni zapleti, ki nasmejijo gledalce vseh starosti.

 

Nedelja, 15.12. ob 17h

MOJ DEDI JE PADEL Z MARSA

Dražen Žarković, Marina Andree Škop / Hrvaška, Slovaška, Slovenija, Luksemburg, Norveška, Češka, Bosna in Hercegovina / 2019 / 79 min / podnapisi, hrvaščina / 7+

 

Nekega večera je deklica Una priča nevsakdanjemu dogodku ‒ dedka ugrabijo vesoljci. Medtem ko skuša ugotoviti, kam je dedek izginil, v kleti po naključju odkrije skriti prostor, poln nenavadnih vesoljskih stvari, njeno pozornost pa pritegne mali nejevoljni vesoljski robot Dodo. V tej nevsakdanji pustolovščini se med njima splete prijateljstvo, čisto robotsko logiko zamenjajo čustva, Una pa z nesebično ljubeznijo najde način za rešitev svoje vesoljske družine.

 

Nedelja, 22.12. ob 17h

PAT IN MAT: ZIMSKE RADOSTI

Marek Beneš / Češka / 2018 / brez dialogov / 4+

 

Pat in Mat bosta prvič uživala v zimi. Le kako bosta okrasila svojo božično hišo, kakšna darila bosta našla pod božičnim drevesom? Sploh imata enako drevo kot mi ali bosta naredila prav posebnega? Po zabavi na snegu bi bila vroča savna popolna, zato ju Pat in Mat zlahka zgradita. Pa bo res vse tako kot si želita? In kako bosta praznovala konec leta? Zima bo dolga, božič in novo leto pa bosta pričakala s čudovitim ognjemetom. Tokrat ju res ne more nič ustaviti?!

Oglejte si tudi