Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

KOZMETIČNI SALON KATJA MARN

Kolikokrat ste si v zadnjem letu privoščili sprostitev ter nego svojega telesa?

 

Prvega septembra 2017 se je na Vranskem odprl nov kozmetični salon, ki ga vodi kozmetična tehnica Katja Marn, ki sedaj končuje šolanje še na Visoki šoli za storitve – oddelek kozmetike.

 

V kozmetičnem salonu se lahko razvajate s klasično masažo z mandljevim oljem, berbersko masažo z arganovim oljem ter antistresno masažo telesa, ki je namenjena sprostitvi napetih mišic na področjih, kjer se vam  najpogosteje pojavljajo težave, bodisi zaradi življenjskega stila bodisi zaradi dela v službi. Vsem, ki si želite v svoj dan vnesti sprostitev, priporočam antistresno masažo obraza, pri čemer vas vonj ter občutek poneseta v globoko sprostitev.

 

Verjetno ste že kdaj imeli težave s stanjem svojih nog, pa naj bodo to otiščanci, kurja očesa, predolgi nohti, morda se vam kakšen noht celo vrašča v kožo ali pa vas je bilo samo sram pokazati svoja stopala pred drugimi, ker ta že nekaj časa niso bila izpostavljena profesionalni negi.

STAREJŠE IN TISTE, KI IZ RAZLIČNIH RAZLOGOV NE MORETE OBISKATI SALONA, LAHKO OBIŠČEM TUDI NA DOMU.

 

Eden izmed prvih stikov z osebo, ki jo na novo spoznamo, je stisk roke. Pa ste kdaj pomislili, da vas je ta oseba ocenila po videzu vaših rok? Z veseljem vam pomagam, da bo vaš sogovornik občudoval vaše negovane roke in nohte. Naj bo to samo nega rok, kjer s pilingom odstranimo odmrle celice, z masko in masažo pa pomagam, da bodo vaše roke negovane in zaščitene pred zunanjimi vplivi. Če imate težave s cepljenjem nohtov  ali če vaši nohti niso dovolj trdni, da bi z njimi lahko opravljali vsakodnevna opravila, vam te zaščitim s sistemom IBX. Izvajam tudi podaljševanje nohtov s šablono ter permanentno lakiranje nohtov.

 

Poleg urejenih rok je pri prvem vtisu pomemben tudi videz vašega obraza. Seveda je najpomembnejši nasmeh :) Pride dan, ko se vam zjutraj ne ljubi predolgo stati pred ogledalom ter barvati trepalnic in urejati obrvi? Zato vam ponujam tudi barvanje trepalnic in  barvanje ter urejanje obrvi.

 

Ste se kdaj vprašali, koliko časa doma porabite za odstranjevanje dlak? Razlika je, ali vsaka dva dni porabite vsaj 15 minut ali pa si enkrat mesečno privoščite nego pri izučeni strokovnjakinji, s tem porabite manj časa in dosežete boljši učinek.

 

Več o mojem delu in kozmetičnem salonu si lahko preberete na spletni strani www.katjamarn.si ali me pokličete na telefonsko številko 051/214-324.

Oglejte si tudi