Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Začetek nogometne sezone 2021/2022

V Nogometnem klubu Vransko smo že konkretno zakorakali v novo sezono. Prvi so s treningi začeli kadeti, ki so tudi letos združeni z ND Polzela. Fantje so prve treninge opravili že v začetku julija, kar se jim je ob štartu v novo sezono tudi obrestovalo. Ekipa kaže zelo dobro podobo na igrišču, tako da smo za bodočo člansko ekipo lahko povsem mirni.

Ob koncu julija je priprave pričela tudi ekipa U15, ki je sestavljena iz nekdanjih igralcev ND Polzela, ND Prebold in NK Vransko. Veseli nas, da smo letos uspeli sodelovanje doseči tudi s sosedi iz Prebolda. Fantje so se ob koncu avgusta udeležili mini priprav v Kozjanskem Dvoru, kjer so opravili kar 5 aktivnosti pred začetkom sezone. Ekipa tekmuje v 1LSD. To je za naš klub novost, saj smo v tej starostni kategoriji doslej vedno bili v rangu nižje. Tako bodo fantje deležni res kakovostnih tekem, ki bodo omogočale njihov optimalen razvoj.

Ob koncu julija so se po zelenicah Stadiona Videm Vransko zapodili tudi igralci selekcij U13 in U11. Ekipi sta do začetka sezone, zaradi manjšega števila aktivnih igralcev, trenirali skupaj. Sedaj pa sta se obe selekciji izpopolnili, tako da trenirata in tekmujeta ločeno. Pri ekipi U13 nas veseli številka aktivnih igralcev, ki je letos narasla na kar 22 otrok. Pridno trenirajo in že komaj čakajo na vsa preostala srečanja, ki jih bodo odigrali. Le-teh bo jeseni kar 11.

 Pri ekipi U11 je letos priključenih precej mlajših igralcev, saj imamo pri letnikih 2011 in 2012 manjšo luknjo. Tako v tej starostni kategoriji kot tudi v vseh preostalih z veseljem sprejemamo nove člane. Ekipa tekmuje v ligi starejših cicibanov in jo v jesenskem delu čaka kar 9 prvenstvenih srečanj.

Naša najmlajša ekipa, ki je po večini sestavljena iz letnikov 2013 in 2014, je selekcija U9. Tukaj se otroci prvič spoznavajo z malo bolj resnim načinom treniranja nogometa. Ekipa tudi tekmuje na mini turnirjih, ki jih organizira MNZ Celje. Pri tej starostni kategoriji nam je prioriteta, da otroci v nogometni igri predvsem uživajo. Glede na odziv otrok in staršev nam to tudi dobro uspeva.

Vse informacije o vpisu, ki je še vedno mogoč, dobite na telefonski številki 041-418-439 (Tilen) ali na nkvransko@gmail.com.

 

NK Vransko

Oglejte si tudi