Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Za nami že 4. tek in kolesarjenje po občini Vransko

 

 

V soboto, 20. 9. 2014, se je skromno število ljubiteljev teka in kolesarjenja ponovno zbralo že na 4. teku in kolesarjenju po občini Vransko.

Tekači so premagali 13 km in 3,5 km, kolesarji pa 15 km dolgo progo s številnimi daljšimi in krajšimi vzponi.

Vsi udeleženci so bili zmagovalci dneva, za kar jim še enkrat čestitamo.

Za njihovo varnost na progi so poskrbeli reditelji PGD Vransko, PGD Tešova, PGD Ločica pri Vranskem in PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik ter reševalna ekipa Zdravstvenega doma Velenje.

Dogodek je bil nekaj posebnega, saj so se lahko vsi udeleženci sprostili ob masaži nog , ki sta jo izvajali maserki Studia dobrega počutja H.E.B.A.

V Gostinstvu Lisjak,  SADEX-u, Sedmici, Mesnici Križnik, Brglez d. o. o., Mlekarni Celeia so poskrbeli za izgubljeno energijo z okusno malico.

Čeprav so težki časi, nam je uspelo za vse udeležence pripraviti vrečke z darili pokroviteljev. Zahvaljujemo se podjetju Ewopharma, studiu Di.Foto.Graf, Pizzeriji Golobček, Studiu dobrega počutja H.E.B.A., AMZS - Centru varne vožnje Vransko, MI-2 group, Bicikl.com, Pivovarni Laško, Simoni Kropec, Frizerstvu Branka, Zavarovalnici Triglav ter Oriflame.

Vsem udeležencem 4. teka in kolesarjenja po občini Vransko se še enkrat zahvaljujemo, da ste se udeležili prireditve in s tem podprli športno dogajanje na Vranskem. Želimo in upamo, da se v naslednjem letu vidimo v večjem številu.

 

ZKTŠ Vransko

Oglejte si tudi