Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
5°C
TOR.
25°C
6°C
Oceni objavo

Vrani odločno v drugi polčas sezone

Zaobljube v letu 2024? Tudi Vrani jih imamo. Da bi svoje delovanje v vseh pogledih dvignili še stopničko ali dve višje. Tako v smislu tekmovalnih rezultatov kot v sami organizaciji društva. Tako v kvaliteti treningov in tekem kot v številčnosti pripadnikov društva. Vrani v leto 2024 vstopamo visoko motivirani in dobro pripravljeni na mesece pred nami. Januar, februar, marec in april pa so meseci, ki nam predstavljajo glavnino košarkarske sezone 2023/24.

Člani, kot edina neporažena ekipa v 4. SKL, zasedamo sam vrh lestvice. Čaka pa nas še osem izjemno pomembnih tekem, ki bodo odločale tudi o uvrstitvi v 3. SKL. Lepe predstave kažejo Vrani U-18 v 1. b SKL, nekaj fantov pa že dobiva pomembne minute tudi v članski konkurenci, na kar smo izjemno ponosni. S po dvema ekipama v selekcijah U-16, U-14 in U-12 množično zastopamo Vransko na tekmah širom Slovenije, od Kopra do Murske Sobote, od Dravograda do Novega mesta. V januarju pa svoje prve tekme nestrpno pričakujejo tudi fantje in dekleta v ekipi U-10. Od septembra t. i. malo šolo košarke obiskuje deset fantov iz vrtca in prvega razreda OŠ.

Skratka, košarka se na Vranskem iz tedna v teden razvija in raste, dober glas pa seže tudi v sosednje kraje in občine, od koder se vse več košarkarjev vozi na treninge in tekme k Vranom na Vransko. Vabljeni vsi ljubitelji košarke in športni navdušenci nasploh, da si kakšno domačo tekmo ogledate v živo in podprete naše košarkarje tudi v letu 2024.

Žan Ocvirk


Oglejte si tudi