Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Nogometni klub Vransko začel priprave na novo sezono 2013/2014

Po slabem mesecu počitka smo v NK Vransko začeli s pripravami na novo tekmovalno sezono. Lansko smo zaključili zelo uspešno, saj so vse selekcije, razen mladincev, osvojile prva mesta v svojih ligah. Starejši dečki so v svoji skupini prepričljivo osvojili prvo mesto in so se na koncu sezone za prvaka 2. lige pomerili z ekipo Zreč. Na tekmi, ki je bila odigrana na Vranskem, sta bili obe ekipi enakovredni, na koncu pa so bili srečnejši gostje iz Zreč in zmagali so z rezultatom 2 : 1. Kljub temu se je ekipa uvrstila v 1. ligo, kjer nas letos čakajo sami težki nasprotniki. Standardni člani 1. lige so ekipe, ki imajo veliko število otrok v svojih nogometnih šolah - NK Celje, NK Šampion Celje, NK Krško, NK Dravinja, NK Šmartno ... V klubu bomo storili vse, da bi otroci imeli dobre pogoje za trening, od njih samih in staršev pa pričakujemo, da bodo v čim večjem številu obiskovali treninge in tekme. Le tako bomo lahko dosegli naš cilj, to je obstanek v društvu najboljših.

 

Prijetno so nas v prejšnji sezoni presenetili tudi naši najmlajši, selekciji U8 in U10, ki sta v svojih skupinah prav tako osvojili prva mesta. Še bolj kot to veseli dejstvo, da so tudi v sami igri močno napredovali in dosegli veliko število zadetkov.

 

So nas pa zato razočarali mladinci, saj je polovica fantov sredi sezone prenehala s treningi, tako da smo posledično z velikim številom kazni sezono komaj izpeljali do konca.

 

V novi sezoni 2013/2014 bomo tako nastopali z ekipami starejših dečkov U15, mlajših dečkov U13, starejših cicibanov U11 in mlajših cicibanov U9. Za ostale mladinske selekcije trenutno ni dovolj igralcev, ki bi bili pripravljeni nadaljevati s s treningi. Ravno obratno je bilo s člansko ekipo. Igralcev je dovolj, vendar klub ne more zagotoviti dovolj denarnih sredstev za pokritje sezone članov. Brez pomoči sponzorjev ali donatorjev je v trenutni situaciji nemogoče izpeljati celotno sezono v pozitivnih okvirih. Seveda bomo naredili vse, da se članska ekipa  čim prej vrne na igrišče, po možnosti že prihodnjo sezono.

 

Začetek prvenstva je že 30. avgusta, tako da se bomo do prvih tekem poskušali čim bolje pripraviti in v novi sezoni z vsemi selekcijami doseči čim več dobrih rezultatov, predvsem pa igrati lep in učinkovit nogomet.

Vsi otroci, ki bi se radi pridružili vadbi nogometa, ste vabljeni na naše treninge. Njihov razpored si lahko ogledate na naši oglasni tabli pri klubu ali pa na spletni strani www.nkvransko.si.

 

Oglejte si tudi