Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Upokojitev medicinske sestre Lojzke

Datum 31. 5. 2019 si bom za vedno zapomnila, saj je odšla v zaslužen pokoj naša draga medicinska sestra Alojzija Hrastovec. Predano in profesionalno je opravljala svoj poklic, zdelo se je, kot da je to njeno življenjsko poslanstvo. Kar je najbrž tudi bilo, saj bolj sočutnega, potrpežljivega in prijaznega človeka ne poznam. Vedno, kadar sem vstopila v ordinacijo, me je pričakala z nasmehom na obrazu, s svojim pomirjevalnim vedenjem me je že napol pozdravila, še preden sem stopila k zdravnici. Sestra Lojzka je resnično duša od človeka in tega se njeni pacienti še predobro zavedamo.

Na njen zadnji delovni dan ji je, v imenu vseh nas, njen stalni pacient podaril spominski album, v katerem so bila zbrana voščila in lepe misli občanov.

Lojzki v novem življenjskem obdobju želimo veliko zdravja, miru, užitka, osvajanja novih vrhov in kvalitetno preživetega časa z vnuki. Želimo ji tudi vse tisto, kar si je želela storiti, pa zaradi službe ni uspela uresničiti.

Lojzka, hvala vam, da ste dolga leta tako lepo skrbeli za nas. Brez vas ne bo več enako. Resnično vas bomo pogrešali.

SREČNO!

 

Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki ste si vzeli čas in napisali zahvalo, še posebej se zahvaljujem g. Ukmanu, ki mi je pomagal pri zasnovi albuma.

 

Evelin Stopar

Oglejte si tudi