Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

Obvestilo Centra za socialno delo Žalec o prekinitvi delovanja pisarne na Vranskem

Spoštovani občani Vranskega!

 

Center za socialno delo Žalec je imel od oktobra 2011 v dogovoru z Občino Vransko tedensko odprto pisarno v prostorih občine vsako sredo dopoldne. V tem času smo v okviru delovanja Centra za socialno delo zagotavljali prisotnost enega strokovnega delavca, ki je bil občanom Vranskega na razpolago z izvajanjem socialnovarstvene storitve prve socialne pomoči, kasneje pa samo za informacije in pomoč pri uveljavljanju pravic iz javnih sredstev.

 

V zadnjem letu smo zaradi izjemno majhnega števila uporabnikov v naši pisarni zmanjšali prisotnost strokovnega delavca na terenu. Posledično smo se odločili, da tudi zaradi neekonomičnosti ob premajhnem obisku začasno zapiramo krajevno pisarno na Vranskem.

 

Obveščam pa vas, da smo vsem občanom Vranskega še vedno na razpolago z našimi socialnovarstvenimi storitvami in drugimi nalogami ter v pomoč pri uveljavljanju pravic iz javnih sredstev v prostorih CSD Žalec, Mestni trg 5, 3310 Žalec, v času uradnih ur, in sicer v  ponedeljek med 8. in 12. uro ter 13. in 15. uro, v sredo od 8. do 12. ure in od 13. do 17. ure ter v petek med 8. in 12. uro. V tem času nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 03 713 12 50.

 

Helena Bezjak Burjak, direktorica CSD Žalec

Oglejte si tudi