Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Za začetek zmaga v Stožicah

Zadnjo septembrsko nedeljo smo z ekipo fantov U-13 uspešno vstopili v sezono 2014/15 z zmago v tekmovanju Mini pokal SPAR. V Stožicah smo premagali Union Olimpijo B z rezultatom 45 : 30. Tudi v navijanju je šla zmaga v Savinjsko, saj so številni starši skozi celotno srečanje spodbujali naše fante in ustvarili čudovito vzdušje. Stožice osvojene, fantje, starši in trenerski štab pa zadovoljen.

 

V 2. krogu tekmovanja Mini pokal SPAR nas že čaka nov nasprotnik - Helios Domžale B. Prva tekma bo 11. oktobra v Hali Komunalnega centra v Domžalah, druga pa 25. oktobra na Vranskem.

 

Še bolj zanesljivo so svojo prvo oviro preskočili starejši pionirji, ekipa U-15. V 1. krogu ligaškega tekmovanja so brez težav odpravili Parklje B iz Ljubljane. Tekma, na kateri so prav vsi domači igralci dobili veliko priložnosti za dokazovanje, se je končala z izidom 76 : 25 v korist Vranov. Čestitke obema ekipama za prikazano igro.

 

Še vedno vabljeni vsi osnovnošolci in osnovnošolke OŠ Vransko, da se nam pridružite na treningih in tekmah košarke. Za več informacij sem dosegljiv na tel. 031 858 257 (Žan).

Oglejte si tudi