Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

V končnico pokala K40 Vrani v novih uniformah

Člansko moštvo Vranov je z zadnjimi tekmami v 4. SKL in 2. ligi K40 končalo ligaški del letošnje tekmovalne sezone. Z osvojitvijo prvega mesta v močni ligi K40, kjer so na desetih tekmah doživeli en sam poraz, so uresničili svoje tekmovalne načrte in se bodo v prihodnji sezoni v tem tekmovanju lahko pomerili z najboljšimi. V 4. SKL pa so se, za razliko od lanske sezone, spopadali z obilo težavami zaradi poškodb in se na koncu niso uvrstili v drugi del tekmovanja.
Bodo pa v zadnjem delu pokalnega tekmovanja K40, kjer se bodo v četrtfinalu pomerili proti moštvu Ihana, nastopili v povsem novih uniformah. Te so premierno domačemu občinstvu predstavili na zadnji tekmi v domači dvorani. Z oblikovanjem novih uniform danskega proizvajalca Hummel se vračajo v nostalgično obdobje košarke, saj so si tipografijo za napis izposodili pri legendarnih ekipah NBA, še vedno pa ostajajo zvesti zdaj že prepoznavnemu logotipu vrana s košarkarsko žogo v krempljih ter prepoznavnima beli in črni barvi. Nakup dresov je klubu omogočilo podjetje Gomark iz Čepelj, pri katerem so dolgoletni podporniki košarke na Vranskem.
V prihodnji sezoni bi radi Vrani z novimi uniformami opremili tudi izjemno uspešne mlade selekcije, ki v svojih kategorijah segajo po samem slovenskem vrhu, tako da bodo veseli vsakršne pomoči pokroviteljev ali podpore gledalcev. Njihovo delo lahko spremljate tudi na njihovem Facebook profilu.

Oglejte si tudi