Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-1°C
SOB.
13°C
3°C
Oceni objavo

S TRDIM DELOM DO REGIJSKEGA TEKMOVANJA

Člansko tekmovanje Gasilske zveze Žalec je potekalo v nedeljo, 15. 9. 2019, V Žalcu na igrišču, kjer je sodelovalo 50 desetin v 4 različnih kategorijah (člani A, članice A, člani B in članice B). PGD Vransko smo zastopale v kategoriji članice B. Operativno smo se spodbujali s člani PGD Tešova, PGD Ločica pri Vranskem ter s članicami in člani iz  PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik.

 Ekipe so tekmovale v suhi vaji z motorno brizgalno, vajo razvrščanja in štafeti po pravilih gasilskih tekmovalnih disciplin.

 V konkurenci sedmih desetin članic B nam je uspelo doseči 3. mesto in se tako uvrstiti na regijsko tekmovanje, ki ga organizira Gasilska zveza Šaleške doline in bo 28. 9. 2019 na Mestnem stadionu Velenje.

Tudi letos smo sodelovale v ligi članic in članov GZ Žalec in zasedle 3. mesto z udeležbo na tekmah v Drešinji vasi, Gomilskem – nočna tekma, Braslovčah in Polzeli.

Ob zaključku lanske sezone si je zadala desetina cilj, da okrepimo ekipo, še poglobimo znanje in izpilimo izvedbo vaj. To nam je z mentorjem Danijem Granda uspelo in udeležba na regijskem tekmovanju je dokaz za to.   

 

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ.
                                                                                                                               ČLANICE B, PGD VRANSKO

Oglejte si tudi