Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Medgeneracijski center Vransko: Vabilo k izpolnitvi ankete

Pilotski projekt »Medgeneracijski center Vransko« je začetna stopnja ustanovitve medgeneracijskega centra v našem resnično čudovitem kraju. Namen in hkrati cilj projekta je krepitev medgeneracijskega sodelovanja in odnosov med občani, ponuditi možnost aktivnega preživljanja časa, ponuditi dostopne, kakovostne in raznolike vsebine, povezati različne dejavnosti, ki se v kraju že izvajajo, pripeljati novosti, podpreti in v družabno življenje aktivneje vključiti ranljive skupine prebivalcev ter omogočiti posameznikom, da izrazijo svoje talente in predajo znanja. Poleg naštetega želimo oživiti kraj, ga ustvariti privlačnejšega krajanom in obiskovalcem ter  povečati njegovo prepoznavnost. V projekt želimo vključiti tudi obstoječe nevladne organizacije v občini, in s tem vzpostaviti mrežo vzajemnega sodelovanja, pomoči in predstavljanja, tako lokalno kot širše. 

 

Ker bodo aktivnosti projekta namenjene vam, vas vabimo, da nam priskočite na pomoč, in s tem soustvarite novo zgodbo povezovanja in sodelovanja.
Na naši Facebook strani Medgeneracijski center Vransko – pilotski projekt smo objavili anketo, k reševanju katere vas vabimo. S tem nam boste pripomogli, da se približamo željam čim večjega kroga občanov. Že vnaprej smo vam izjemno hvaležni za vaš čas. 

 

Anketa je dostopna tudi na povezavi https://www.1ka.si/a/264361.

 

 

Ekipa pilotskega projekta »Medgeneracijski center Vransko«  

Oglejte si tudi