Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

DRŽAVNO GASILSKO TEKMOVANJE

Kot smo obljubile v Informatorju meseca maja, vam sporočamo, da smo se v nedeljo, 6. junija 2021, članice PGD Vransko Natalija Šmajs, Mija Cencelj, Eva J. Gorenšek, Mojca Kos, Špela Pečovnik, Klavdija Ropas, Suzana Blatnik, Tina Homšak in Andreja Križnik udeležile Državnega tekmovanja mladine, članic in članov ter starejših članic in članov, ki je bilo izvedeno na atletskem stadionu Kladivar v Celju.

Dosegle smo odlično 9. mesto v konkurenci 37 ekip članic B iz vse Slovenije. Pomerile smo se v vaji z motorno brizgalno, štafetnem teku na 400 m z ovirami in vaji razvrščanja.

Zahvaljujemo se mentorju Daniju Grandu, ki nas je v času intenzivnih vaj z ostrim očesom nadzoroval in usmerjal, da smo na tekmovanju izvedle vaje brez kazenskih točk. Zavedamo pa se, da imamo rezerve še v hitrosti izvedbe vaje. Društvu PGD Vransko in Občini Vransko hvala za novo osebno opremo, obleko in čevlje, ter pogostitev Stane in Mata po tekmi na njunem čudovitem vrtu. GZ Žalec in sodelavcem pa hvala, da so nam omogočili skupne vaje, kjer so izurjeni sodniki opozorili res na vsak korak vaje.

Ekipa 9 članic ni mačji kašelj, a kljub temu smo timsko z vso resnostjo in predanostjo pristopile k pripravam, vajam in s ponosom povemo, da bomo v tem duhu nadaljevale.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

Oglejte si tudi